היי בוקר טוב.............

הטייס41

New member
היי בוקר טוב.............

אני נשוי 17 שנים אני רוצה לגוון קצת את הסקס באביזרים כמו למשל ויברטור לאשתי. השאלה היא האם היא יכולה להיתרגל לזה ולהעדיף את הוויברטור מאשר אני? כי אני יודע שהיא תשתמש אם זה גם לאוננות עצמית כשהיא תהיה לבד. ואז אני מפחד שהוויברטור יהוה תחליף לסקס איתי. או שזה לא קשור תודה רבה. דני.

CryForTheMoon

New member
אוקיי

אם הסקס ביניכם כולל רק את החדירה עצמה- אז באמת ויברטור יכול להיות תחליף מעולה. אבל בשבילי למשל סקס זה מעל החדירה עצמה (שזה התפקיד של הויברטור), בשבילי סקס זה גם כל המסביב, המשחק המקדים, הליטופים, הנשיקות, כל הרגשות שמציפים את הזוג... ואת זה הויברטור לא יכול לספק לה. ככה שלא נראלי שהויברטור יהיה תחליף לסקס, הוא יכול לשמש אתכם ולהצטרף אליכם במהלך הסקס.

שלום לך...

אם אתה רוצה לגוון את הסקס, אז יש המוני אפשרויות שלא כוללות אביזרים. אם אתה רוצה דווקא להכניס אביזרים, אז מדוע שלא תבחר משהו שקשור אלייך בעצם? לגבי השאלה שלך, ויברטור יכול ליצור תלות מסוימת ולגרום למצב שנדרש גירוי ממש חזק כדי ליהנות, אבל זאת רק אפשרות אחת, וזה רק במידה ואשתך באמת תיהנה מהויבטור הזה... אשמח לשמוע מה באמת היית רוצה לשפר ביחסים, ואז אולי להציע כל מיני דרכים להשיג את זה, שיהיו הרמוניות לשניכם

למעלה