היי בוקר טוב

payloon

New member
שאלה

שלום לכל הבנות החמודות...... אני לפני ivf היתי בבית חולים פעם אחרונה והאחות הביאה לי מירשמים להתחלת טיפול, היא אמרה לי להגיע לבית חולים בין היום הראשון לשני לווסת בכדי לעשות אולטרסאונד. שאלתי היא אים יוצא לי לקבל דוגמא ביום שישי בערב מתי אני אמורה לפנות לבית חולים היום השני יצא יום שבת והם לא עובדים במחלקה? קרה מיקרה כזה למישהיא אשמח אים תעזרו לי אודה לכם. מורן

fkere

New member
גם אם תקבלי ביום שישי, זה בסדר

לבוא לעשות את הבדיקות ביום ראשון בבוקר בהצלחה

Big Mama 1

New member
איפה את מטופלת?

יש בתי חולים שעובדים בשבת. סוף שבוע רגוע.....

payloon

New member
היי בוקר טוב

אני לפני טיפול הפריה. שהגעתי לבית חולים האחות הביאה לי מירשמים של זריקות, ואמרה לי להגיע לבדיקת אולטרסאונד בין היום הראשון לשני לווסת, ולהתחיל להזריק ביום השלישי לווסת. עכשיו קיבלתי אתמול שזה יום שישי, ויום שבת זה היום השני, ולא עובדים. אם אני ילך יום ראשון זה יהיה נורא? אני אמורה להתחיל לתת זריקות מהיום השלישי מתיי זה יהיה לדעתכם? האים זה נורא פיספוס של יום? מיקרה כזה קרה למישהיא כבר? אשמח אם תעזרו לי אני בדילמה רצינית תודה מורן.

i p e r e t z

New member
מתוקה

אני לא יודעת לגבי האולטרה סאונד מתי את צריכה ללכת אבלנראה לי שתתקשרי מחר בבוקר לבית חולים ותשאלי אותם מה לעשות אם להתחיל מחר(יום א') להזריק או לבוא קודם לבדיקת אולטרסאונד? אולי את יכולה לבוא לבדיקת אולטרה ביום ובלילה לפני השינה באותו יום להזריק. זאת דעתי אך כדאי שתתקשרי לבי"ח על הבוקר למען הסר ספק... בהצלחה ענבל

רות כהן

New member
אני חושבת שאת יכולה לבצע

אולטרסאונד מחר בבוקר/צהריים ולהתחיל להזריק אחר הצהריים. (מטרת ה U.S הוא לבדוק שלא נשארו ציסטות מהטיפול הקודם). בהצלחה רות

פּוֹנְג

New member
../images/Emo11.gifאם היית טורחת לחפש את ההודעה

שכתבת אתמול, היית רואה שענו לך. שירשרתי לך לפה את הפעם הקודמת בה שאלת את השאלה הזו. ואני חוזרת ומבקשת ממך לשרשר והנה במיוחד בשבילך מאמר נוסף שמסביר את "חידת השירשור" זו לא תורה כזו מסובכת.

payloon

New member
תעזרו לי.....

אני לפני הפריה האחות הביאה לי ים של מירשמים. היתי רוצה לדעת מה העלויות של על הזריקות והכדורים? ואים בכלל יש החזר? אני הבנתי שעל המונוגון צריך לשלם משהוא כמו 450 ומקבלים החזר, או שלא הבנתי. הזריקות : צרטוטיד,מונוגון,אובריטל,אוטרוגסטן,חומצה פולית. אים אפשר לקבל על כל זריקה מחיר בערך, זה הרבה יעזור. אשמח לקבל תשובה מורני.

למעלה