היי.. בבקשה תיכנסו

andrew161

New member
היי.. בבקשה תיכנסו

אז ככה... אני שי בן 16 ואני ממש אוהב את הסדרה. עכשיו אין לי axn או משהוא כזה אז אני די רואה את הפרקים בשיטה שאין לדבר עליה. אני ראיתי רק עד סוף עונה 2 ואני מתכנן לקנות את העונה ה-3 בדיוידי אבל נראה לי שיקח לי קצת זמן ואני ממש סקרן לדעת מה קורה בשאר העונות עד לסוף הסידרה בגלל שאני קורא את ההודעות שלכם ואני מרגיש ממש טיפש. אז אולי מישהוא יכול להפנות אותי לאתר עם תקצירי העונות או אם מישהוא יודע ורוצה ממש לעזור לי ולרשום לי מה היה בשאר הסידרה? אני יודע שזה משהוא ממש גדול,אני בתור מעריץ של באפי כבר בערך 8 שנים...יודע שזה ממש מסובך להגיד מה קרה בכול עונה אבל אולי בכול זאת מישהוא רוצה לעזור לי?

הייתי יושב איתך על כוס קפה, אבל,

אני בשרי.
שם יפה יש לך, אגב, אם יורשה לי לאמר. לעניננו, אבל זה ארוך מידי והזמן קצר, ואני כבר די חלוד, אבל אני כן ארשום לך משהו לקחת, וזה - http://m.1asphost.com/hebrewxf/Index2.HTML , שזה האתר של שרית, והוא כתוב בעיברית, עד העונה השביעית.. אם תרצה - יש תקציר לכל הפרקים אבל באנגלית: http://xfiles.wearehere.net/xfiles.htm#Start שב ותהנה.. יש פה עוד חבר'ה שבטח יוכלו לעזור לך בעניין.

andrew161

New member
כן..

אני נכנסתי לשם אבל זה לא מספר על הפרקים מההתחלה לסוף... ותודה...
היי ואם יש פה מישהוא מרחובות זה יהיה ממש טוב...

andrew161

New member
והאתר השני..

שהבאתה לי באנגלית לא עולה... יש לו אולי כתובת חלופית?

orityemini

New member
באמת משימה קשה!

אני גם באפיסטית (למרות שאהבתי הראשונה תמיד תהיה תיקים)ואפשר לאמר שראיתי את כל פרקי באפי. אין למען האמת יותר מדי קווי דימיון בין באפי לתיקים, אבל מה שכן שתיהן מורכבות ולכן ולנסות לתמצת את כל הסידרה הינו בעייתי ואף לא רצוי. אולי מתישהו נארגן איזשהו מפגש ונעשה הקרנה של פרקים מובחרים לטובת אלו שלא ראו, אך אני מזהירה שזה פרוייקט רציני למצוא תאריך שמתאים לכולם. מקסימום תמיד אפשר להשיג את הפרקים בדרכים פחות חוקיות דרך האינטרנט.

Gilliana

New member
תגידו, בשביל מה אני פה? ../images/Emo8.gif

בתור קישוט??? חבר'ה - לא לדאוג לעולם... הנה רשימת חובה כדי לסתום חורים ולהשלים את החסר: 1. תקצירי הפרקים, כולל טרנסקריפטס 2. קו הזמן של X-FILES - כל האינפורמציה שיכולה להיות של תיקים! 3. וכדי שיהיה גם פן ויזואלי - אתר SCREENSHOTS מכל פרקי הסדרה. ועכשיו יש לך עבודה!

1Shir

New member
קרה לי עכשו משהו מוזר

נכנסתי לקישור מס.2 שנתת, בכלל לא התחלתי לקרוא אותו, ופתאום קפץ לי לראש זיכרון ישן, שלדעתי ממש לא עבר לי בראש בשנה ומשהו האחרונות, זיכרון עמום עד כדי שאני צריכה אישוש לכך שהוא באמת קרה ולא איזה חלום... זה דרש הודעה באופן דחוף, כדי שתזכירו לי מתי זה קרה? נזכרתי באיזה פרק בהמשכים, שבו היו הרבה חטופים-לשעבר שהלכו בהמוניהם אל עבר כיוון כלשהו.. וסקאלי אם אני לא טועה גם היתה איתם, והיתה שם עוד אשה שאנחנו כבר מכירים (מי זו?)? על איזה פרקים מדובר? מה היתה העלילה? האם מאלדר הגיע לשם והציל את סקאלי? מפתיע אותי עד כמה שהדחקתי את הפרק הזה!

orityemini

New member
פרק מעולה :)

לא לדאוג, לא חלמת חלום, למרות שהפרק הזה היה טיפה הזוי בעיקר הסצינה הסופית שלו. זה בעצם צמד פרקים שהיו בעונה החמישית "מטופל איקס" "והאדום והשחור" (סקאלי ומאלדר:) ) אני לא רוצה לספיילר לאלו שלא ראו את הפרק, אז אני לא ארחיב בפרטים. האישה שהיתה שם ואת מתכוונת אליה היא קסנדרה ספנדר. ולגבי אם מאלדר הציל את סקאלי...עד כמה שזכור לי, היא הצילה את עצמה (הוא בכל זאת לא היה שם) על ידי זה שברחה ליערות. (אבל בכל זאת נפצעה ונזקקה לאישפוז בסופו של דבר.) הפרק האדום והשחור שודר בזמנו בל"ג בעומר, ונדמה לי שאני לא אשכח את זה לעולם (מי לעזאזל משדר טלויזיה כשמדליקים מדורות??-אפרופו מדורות, כשחושבים על זה הפרק הזה בעצם כן התאים לל"ג בעומר)

Gilliana

New member
תודה אורית ../images/Emo13.gif

לא שמתי לב שציינת כבר את שמות הפרקים. חסכת לי עבודה...

Gilliana

New member
הווו, דווקא את זה הדחקת???

זה אחד הפרקים החשובים יותר של הסדרה! אז קודם כל, האשה שהיתה שם היתה קסנדרה ספנדר וכן - סקאלי היתה איתם. מה שקרה שם היתה שכל אותם אנשים הותקפו ונשרפו בצורה מחרידה אבל סקאלי כמובן ניצלה. היא לא זכרה הרבה מהאירוע והיה צורך בהיפנוזה כדי שהיא תוכל לשחזר מה באמת קרה שם. בכל אופן - אלו זכרונותי מהפרק, תיכף אבדוק בדיוק מה היו שמות הפרקים ואכתוב שוב.

לדעתי זה אחד הפרקים החשובים כי

זאת הייתה אבן דרך בחייו של מאלדר בתקופה הזאת הוא איבד כל אמון בזכרונות שלו ובכלל (רוב העונה החמישית הייתה ככה)וזה היה מעולה לראות אותו "עובר לצד השני"

andrew161

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo153.gif../images/Emo112.gif

תודה על האתרים... כמה דברים מסתדרים לי עכשיו... paper clip הוא פרק די טוב...

למעלה