היי, באפיפים!

Buffybot

New member
היי, באפיפים!

אני חדשה בפורום הזה, ואני ממש שמחה שנתקלתי בו ככה פתאום ביום בהיר עם מעט גשם ועננים. אספר לכם קצת על עצמי, משהו בתור התחלה. אני בת 16 מצפון-מרכז הארץ ואני חולה על באפי, כמובן, כי אם לא לא הייתי מגיעה לפורום הזה. אני אוהבת לדבר על באפי ורק על באפי, שזה משהו יומיומי וטיבעי, ממש כמו לנשום אוויר (לא במקרה של ערפדים). אני מניחה שלכולם פה בפורום זה ככה, באפי-כמו אוויר לנשימה (שוב, אלא אם אתם ערפדים. ואם אתם ערפדים, תרגישו חופשי לציין זאת). אז אני אשמח לשמוע עליכם קצת, בני כמה אתם, מאיפה, מי הדמות האהובה עליכם, איזה פרק אהוב עליכם, איזו עונה, ממתי אתם מעריצים/מכורים, וכמובן לדבר על באפי, בשביל זה כולנו כאן. נ.ב. מחר-יום הולדת לדיוויד!
Ba Bye Now

ברוכה הבאה!

טוב שאת אוהבת לדבר על באפי, ככה פשוט אי אפשר לעצבן אחד את השני, בנאדם כלבבי.. אני אוהבת את פיית´, ואת ספייק (כמובן..) אני מכורה רצינית(וכבר לא בהכחשה) בערך מאמצע העונה הראשונה, ולקראת העונה השלישית כבר די אובססיבית (´לא הקלטתם לי???????!!!!!!!´) אבל , מסיבות מובנות. אני בת 16 באוקטובר, מאיזור השרון, ויש המוני פרקים שאני אוהבת, אבל מהטובים שבהם, אני אוהבת את Graduation, becoming, whats my line, אבל זה רק על קצה המזלג..כי יש פרקים שאני חושבת שממש טובים, אבל הרשימה ארוכה.. ואת? ואל.

buffstar

New member
ברוכה הבא!

אני בטוחה שתרגישי בבית... לולנטיין מאיפה מאזור השרון כי גם אני מאזור השרון?

אשמה

New member
שלום שלום:)

כל פעם שמישהו חדש מצטרף זה ממש עושה לי טוב, זה ממש טוב לדעת שיש כל כך הרבה אנשים שחושבים, מדברים ונושמים באפי 24 שעות ביממה. חוצמזה, יום אחד פתחתי טלוויזיה על ערוץ 2 והיה פרק של באפי. זה היה לפני 5 שנים ומאז אני לא יכולה בלי. אני מטורפת על באפי, אין כמוהה והיא מדהימה. חוצמזה נראה לי שחצי מהפורום הזה משוגע על ספייק וגם אני מודה באשמה, איך אפשר שלא???:)))))) נאי אוהבת המון פרקים בבאפי אבל בעיקר את becoming 2, hush ואת העונה החמישית, לא יכולה לבחור פרק שם - אני מטורפת על העונה הזאת ולא אכפת לי שאמרתי את זה מאה פעם בערך. בכל מקרה ברוכה הבאה ושבועות שמח:)

Buffybot

New member
that´s me

ספייק-ועוד איך! תזכירו את שמו ואני מתחילה לצרוח. וואו, איך שאני אובססית עליו. הוא מדהים! או, עכשיו אני אתחיל להתלהב מספייק. בעצם, איך אפשר שלא? יש לי תמונה שלו בתוך מסגרת והכל. נראה לי שהעיניים שלו הם שמהפנטות, יחד עם המבטא הבריטי שלו. וגם הצלקת, האמת. אני לא יכולה להצביע על פרקים מסויימים שאני אוהבת, זה פשוט קשה מדי. כמו כן גם לא שיר אחד מהפרק המוזיקלי. כמה שלא ניסיתי, לא הצלחתי... והעונה החמשישית-מדהימה! התחלתי לראות באפי כבר מההתחלה, אבל לא הייתי מכורה או משהו. אני חושבת שמה שעשה לי את זה ממש, זה becoming. אז כבר נהייתי באמת מכורה. צריכים להקים קבוצת תמיכה למכורי באפי (לא שזה יעזור, אבל זה ייתן פלוס זמן לדבר על באפי ועל באפי). זה יהיה כאילו: "my name is - and i´m buffyholic". נראה לי שזו הסידרה היחידה שבאמת יש לה קהילת מכורים כזאת. ונראה לי שזו הסידרה שיש לה הכי הרבה אתרים מכל העולם.

למעלה