היי אתם...

• פותח הנושא humi
  • פורסם בתאריך

humi

New member
היי אתם...

שלחתי לערוץ המפגרים הודעה והתלוננתי על התרגום אני לא יודע אם משהם ענו לי זאת אמת אבל זה מה שהם כתבו ואתם תגידו לי אם זאת אמת או לא בבקשה...

מה הם ענו לך !!!!!

שלחתי להם איזה 100000000 פעמים ולא ענו לי !!!!!!

ash 1

New member
>_< מה הם מטומתמים?

באיזו צורה לעזזל הם הגיעו למסקנה שאם אין "ר" ביפנית אז בג'יטה אומרים מקיטה?!?!?!? ולא אכפת לי שהם דיברו על בולמה! לא היתה להם שום סיבה לשנות את השם שלי וג'י!!!!! לעזזל איתם! לעזזל עם כולם!

General Zod

New member
לא נמאס לכם לדבר על זה

כל יום יש לפחות ארבעה הודעות בנושא הזה, ובשם של ווג'יטה ואיך שהם הרסו את הסדרה. לא נמאס?!

מאוד

מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד

yoo

New member
ומתי כבר תפסיקו...

לכעוס על ערוץ הילדים... ערוץ הילדים עשה ככה, ערוץ הילדים שינה לבג'יטה תשם, ערוץ הילדים עשה יאבי יאבי... ערוץ הילדים רק משדר את הסדרה!!! מי שדיבב את הסדרה היו "וידאופילים אינטנשיונל"!

למעלה