חדשה - מקווה לתרום קצת מנסיוני...../images/Emo187.gif
הי, אני אמנם חדשה כאן, אבל אם יורשה לי, יש לי מספר עצות ותובנות בנושא... ראשית, אני לא חושבת שכדי לזמן את הדברים שאת רוצה צריך רק לחזור על משפטים ולשנן מנטרות, בזימון מרכיבים שונים לחיינו צריכה להיות כוונה ופעולה קצת יותר מעמיקה. אני חושבת שיש כמה דברים שחשובים בתהליך הזה, הדבר החשוב ביותר הוא להשתחרר מקשרים קודמים, ברמה האנרגטית, לא נכון לחזור אחורה למשהו שלא הצליח ולא עשה לנו טוב. מה גם שזה תוקע אותנו בעבר, במקום לשפר לנו את ההוה ולפתוח לנו פתח לעתיד טוב יותר. מעבר לזה, את כותבת שאת רוצה לעצמך בן זוג נורמלי, לגיטימי לגמרי, אבל נראה לי שלפחות לעצמך את צריכה לדעת אילו תכונות ואיכויות יהיו לו לאותו בן זוג. ככל שתדעי יותר מה את רוצה, וככל שהתמונה תהיה יותר מפורטת ושלמה, תוכלי לזהות ביתר קלות את מי שעומד מולך והאם יש בו את מה שאת מחפשת, זה בהחלט מוריד הרבה הסחות דעת, אשליות וכאבי לב בהמשך... (לא שלא תצטרכי לעשות גם פשרות בהמשך, אבל עכשיו אנחנו בקטע של הזימון...) כל זה לגבי זימון בן זוג ואהבה. אושר לא בהכרח צריך להיות תלוי בבן זוג, את יכולה ליצור לעצמך מציאות מאושרת גם ללא אהבה של בן זוג, האהבה שלך לעצמך היא היסוד המהותי ביותר שממנו תוכלי לצמוח הלאה, והוא גם זה שימשוך אליך מחזרים פוטנציאליים... מקווה שהצלחתי לעזור קצת, ותודה רבה על ההזדמנות...