היי... אשמח לייעוץ היי, נולדתי בתאריך 16.6.1981- מה קורה איתי בפן הזוגי???, כלכלי??? ובכלל בחיים...
L liranush39 New member 13/12/13 #1 היי... אשמח לייעוץ היי, נולדתי בתאריך 16.6.1981- מה קורה איתי בפן הזוגי???, כלכלי??? ובכלל בחיים...
פ פסיכונומרולוג New member 16/12/13 #2 תשובה לliranush39 שלום יקרה. נומרולוגית את מתחילה שנה מספר 2 שנה המביאה רגיעה אחרי שנה מספר 1 שהיא שנה מאד עוצמתית הדורשת מאיתנו כוחות רבים לשינויים הבאים אתה. לאנשים המממשים את הפוטנציאלי הגלום בשנה מספר 1אפשר פוטנציאלית להתחיל זוגיות, עבודה חדשה, והרבה התחדשויות. השאלה היא מה מבין האופציות שניתנו לך מימשת ? מרגיש לי שאת מחפשת שינוי. ושינוי הוא מצב בו אני משתנה. כל עוד לא יצרתי אותו הדברים חוזרים במין מעגליות... ממליץ לך לקרוא הבנתי והאמנתי שמאמץ עכשווי יניב את פרותיו בהמשך חיי. שנה 2 טובה גם ליצירה , לפריחה מנטאלית ורוחנית. לירח כוח השפעה רב בשנה זו ולכן כדאי ללמוד למצוא איזון במצבים המשתנים.
תשובה לliranush39 שלום יקרה. נומרולוגית את מתחילה שנה מספר 2 שנה המביאה רגיעה אחרי שנה מספר 1 שהיא שנה מאד עוצמתית הדורשת מאיתנו כוחות רבים לשינויים הבאים אתה. לאנשים המממשים את הפוטנציאלי הגלום בשנה מספר 1אפשר פוטנציאלית להתחיל זוגיות, עבודה חדשה, והרבה התחדשויות. השאלה היא מה מבין האופציות שניתנו לך מימשת ? מרגיש לי שאת מחפשת שינוי. ושינוי הוא מצב בו אני משתנה. כל עוד לא יצרתי אותו הדברים חוזרים במין מעגליות... ממליץ לך לקרוא הבנתי והאמנתי שמאמץ עכשווי יניב את פרותיו בהמשך חיי. שנה 2 טובה גם ליצירה , לפריחה מנטאלית ורוחנית. לירח כוח השפעה רב בשנה זו ולכן כדאי ללמוד למצוא איזון במצבים המשתנים.