היי ארינה!

mariana

New member
היי ארינה!

קודם כל תודה על תשובתך הקודמת למרות,שזה היה קצת מצער אבל אין מה לעשות. אני מבקשת שוב את עזרתך אבל בנושא אחר לגמרי. אני הלכתי לאודישנים של הדוגמנים (קוראים להם "שיק" הם מפיקים מגזינים) ואני צריכה לחתום איתם חוזה שאני אשתף איתם פעולה. השאלה שלי היא האם לחתום על החוזה או שלוותר על זה?(האם הם שקרנים?) להזכירך שמי מרין 21.04.82 תודה לך מכל ה

tamiro1

New member
מרינה היזהרי!!!../images/Emo91.gif

אהלן מרינה, מנסיון של אחייניתי הסוכנויות האלו חומדות את כספך. מתי הסימן שהן אכן אמינות? רק אם הם מוכנים להפיק לך בוק על חשבונם או בסכום סימלי. מהאחיינית שלי לקחו 600$ ועד היום (כבר חלפה שנה) מעולם לא הציעו לה כלום. אז באמת אם את מאמינה בעצמך לכי אל הסוכנים המוכרים יותר או נסי להרשם למלכות היופי זה אחלה קרש זינוק. אל תתני לזאבים לנצל את תמימותך!!! המון הצלחה בכל,אושר ויופי של קריירה!

mariana

New member
תודה על תגובתך אבל...

היי אני שמחה שהגבת, הבעייה שהם ביקשו מימני 1000$ וברחתי מהמקום הזה אחרי יומיים הם התקשרו אליי והם מוכנים לבוא לקראתי ושאני אשלם להם רק 250$ אז אני לא יודעת אם ללכת או לא? ולהיות מלכת יופי אני לא יכולה להיות כי אני צריכה גובה וזה רק מה שחסר לי. אז קצת מבאס תודה על ההתייחסות

ארינה

New member
בגדול הקלפים אומרים

שהדוגמנות יכולה לפתוח לך הרבה דלתות אך הקלף הסופי אומר שעלייך לדחות זאת.

mariana

New member
תודה על התייחסותך

אני שמחה גם אני חשבתי על זה רק שיותר כיף לי להייעץ איתך, אבל לא הבנתי משהו אחר, את רואה שאולי אני אעסוק בזה בעתיד אם לא עכשיו? כלומר האם זה מתאים לי? תודה לך אין את נשמה.

ארינה

New member
ושוב בלי קלפים

לדעתי האישית זה לא מקצוע וכמו שהופיע בקלפים שעדיף לך לדחות את זה. לא הופיע לי לכמה זמן הדחייה אבל לא ב-3 החודשים הקרובים. שמחה לעזור

למעלה