היי ארינה

karnit

New member
בטעות נשלחה הודעה ריקה.

היי ארינה, אני לומדת את נושא האטרות, לחבריי אני מצליחה בפריסות לגמרי לא רע, ואילו לגבי עצמי אני ממש לא מתקרבת למציאות. אם תוכלי לעזור לי להבין מה צפוי לי בתחום הרומנטי לאחר שנה קטסטרופלית שמי קרן ואני בת מזל דלי תודה

ארינה

New member
היי קרן

יש לי בהחלט הסבר למה שקורה לך. לנו מאד קשה לפרוס קלפים לעצמנו שכן אני משפיעים מאד על הקלפים וקשה לנו לקרוא את מה שכתוב. ייתכן שהקלפים אכן אומרים את המצב האמיתי ואני מסרבים לקבל זאת ולפעמים הם נותנים לנו לראות את מה שאנחנו רוצים. כדי לפרוס קלפים לעצמך יש צורך במיומנות מאד גבוהה שאותה מקבלים עם הזמן והנסיון. אם בכל זאת את רוצה לנסות ולפרוס לעצמך עשי לעצמך קודם כל מדיטציה ונקי את הראש מכל מחשבה ואז תפרסי ותדמייני שאת פשוט קוראת למישהו אחר. לגבי שאלתך של העתיד הרומנטי אז זוהי התשובה: אז ככה את מאד גוננת על עצמך לאחר שהיית מאד פגועה מקשר וכעת את עומדת לפני תקופה חדשה שתסב לך המון אושר. צפוי לך קשר מאד חם ואוהב עם המון רגש ומיניות אך את צריכה להתגבר על משקעיי העבר ולהיות יותר החלטית לגבי מה שאת רוצה שיקרה לך. הקשר החדש הזה צפוי להתחיל בעוד כנקודה שפירושה את בטח כבר יודעת שזה יום, שבוע, חודש, יום ראשון, חודש ינואר, או אפילו שנה. להערכתי מדובר בעוד כחודש. בהצלחה רבה ארינה

למעלה