היי ארג'ונה! 
מה שלומך?איך החיים?
שמע,החלטתי לחקור את העניין שדנו עליו בשירשור למטה בכוחות עצמי כפי שהסכמנו וכבר העליתי מספר דברים בחכתי. דבר ראשון,את החוברת שעליה אתה מדבר כתב פסיכולוג קליני בשם שמעון אמיר, שהספר המדובר הוא כנראה(גוגל וודאי היה מוצא עוד
הספר היחיד שכתב מאז ומעולם. חיפוש קטן נוסף באינטרנט לא גילה עליו הרבה פרטים נוספים חוץ מהעובדה שהוא עובד באיזור השרון והשומרון....ומתמחה בתחום הטיפולי והארגוני... כן,באזור השרון מתרוצץ לו נדמה לי עד היום מנהיג של כת,שיש אומרים שהיא מסוכנת, בשם הסילקן טייגר,כמה סמלי. זהו "מורה"(?) שמלמד כבר משהו כמו 10-15 שנה,שמעת עליו?..הוא כמובן צץ ועלה במוחי כרגע אך ורק מכורחה וכוחה של האסוציאציה הברוכה,לא חלילה לשם איזושהי השוואה לא נוחה..לא שאני סבור שהוא אתה,(אם כי הכל יכול להיות,לך תדע.
בנוסף,נדהמתי לראות שיש קורס שכזה בשם "האיום בחופש" באוניברסיטת בר אילן ושהספר המלווה אותו הוא הספר הנ"ל כחלק מקריאת החובה בקורס.המרצה של הקורס,דוקטור מרדכי פרישטיק,הוא אחד המומחים שחתמו בזמנו על מסקנותיו של הדוח "המיוחד" של תעסה גלזר. הוא מלמד קרימינולוגיה וסוציולוגיה,(נדמה לי אחד מהדברים ששלחת אותי ללמוד בעבר.) וודאי בשלב מסוים היית תלמיד שלו בבר אילן,שם גם טרחת ללמוד סוציולוגיה ועוד..(חה חה חה,צוחקים איתך אחשלו
בבר אילן,אני מניח,תמיד יש לקורס הזה תלמידים.זה מאוד נוח ללעוס שוב ושוב את אותו החומר(.אפילו אתה לעסת אותו פעם אחד ולכן אתה זוכר מצויין את כל הפרטים הפיקנטיים...חה חה חה.
אמור לי ידידי ארג'ונה, אז זהו המחקר "המפורסם" שצורף לדוח,(שהוזמן על ידי הממשלה
?מחקר של פסיכולוג אנונימי למחצה שלא כתב מאז כנראה כל ספר אחר?הייתי אומר שזה מאוד מעניין! קטעים מצוטטים כאלו או אחרים מהספר הצלחתי למצוא באתר הידברות ועוד אתר שנקרא,נדמה לי,"בשם אדוני" או משהו כזה.אתרים של כל מיני חרדים המעוניינים ליצור תקשורת חדשה ומקרבת בין הבריות באמצעים שונים...
יחד עם זאת,חלקי הפרקים שצוטטו באתר הזהלא ממש הרשימו אותי בתכניהם. כבר שמענו את זה בעבר,מה הופך את זה למשהו שיש לו תוקף מוחלט?שום דבר,חוץ מתחושת המיקוד בשעה שהאדם קורא את הספר. בשורה התחתונה
בני אדם נמשכים לכתות בגלל ההבטחות שלהן לשיחרור וחופש,אך גם פוחדים מהם ביותר בגלל אובדן השליטה והוויתור על האגו.המרווח בין מה שהאדם נמשך אליו ביותר ופוחד ממנו ביותר הוא המקום הנוח ביותר למניפולציות שונות עבור גורמים שונים שמטרתן היא למשוך את האדם לכיוונם שלהם(שאינו בהכרח טוב יותר מהכיוון שממנו הם רצו להתריע ולהזהיר
,לשם כך הם מפעילים מניפולציות ושיטות של הפחדה,שבהן ייתכן והם מאמינים מאוד. שורה תחתונה מספר שתיים: בני אדם נכנסים לכתות(מסוכנות ולא מסוכנות)משום שיש להם צורך פסיכולוגי בזה.לא אתה,לא אני ולא אף אחד אחר יכול להציל אף אחד לא מעצמו ולא מאחרים,אלא אם כן האדם ביקש עזרה או שהאדם הבשיל.לעיתים גם אין צורך בזה.הנה,אתה רואה שאורי עידן הכותב כאן בפורום מודה בגלוי שהיה חבר בכת ושאפילו הרוויח מזה כמה דברים טובים.נכון שזאת רק תפיסה סובייקיבית,אבל מה יש להתוכח עם זה? סע ברכה! ומכתם של ניטשה לסיום: מי שנלחם במפלצות(דמיוניות או אמיתיות זה לא משנה)כדאי שלא יהפוך הוא למפלצת וכאשר אתה מתבונן בתהום שעה ארוכה, חוזרת התהום ומסתכלת גם לקרבך".. זה משפט המיועד לאלה שכל הזמן מחפשים את האפל בכל דבר ובייחוד לארג'ונה היקר שנדר נדר ביום שבו נכנס לקדושה להלחם בכוחות האופל ללא כל התפשרות...חה חה חה..אחשלו,למה אתה תופס את עצמך ברצינות כזאת?שחרר קצת.שחרר....מורה רוחני הפכת לנו...

מה שלומך?איך החיים?