היי אפשר להתייעץ?

t a m t a m 3 0

New member
היי אפשר להתייעץ?

יש לי מישהי. אני לא קורא לה החברה, ומיד תבינו למה. אנחנו בקשר חודשיים, אבל רק במסנג`רים. מצד אחד היא עדיין לא רוצה להיפגש למרות שאני שולח רמזים שכן. אבל מצד שני הצ`אטים שלנו נהדרים והיא כבר הבהירה לי שהיא מעוניינת בי. הבעיה שלי היא שאני מרגיש שאם לא ניפגש בקרוב ונעשה אהבה כשנרגיש מוכנים ונהיה בטוחים שיש פה באמת אהבה, אני אתחיל לפתח אליה רגשות כמו אל חברה טובה ולא כמו אל בת זוג, וכשזה יקרה-סקס כבר לא יהיה פה...ומכיוון שאין לי אומץ לחטט לה בראש יותר מדי בשלב זה מחשש שהיא תיפגע, רציתי לדעת מה אתם חושבים...יש מצב שיש לי שריטה בתת הכרה? כי אהבה לא מושלמת אם אין בה סקס, לא? אגב, סליחה מראש אם אני בקושי מגיב..(אילוצי עבודה..כן, גם בסופי שבוע לצערי‎:-(‎)..תודה מראש ושבת נהדרת.

ohadz

New member
אתה בטוח שאתה מעל 30??

אולי תשאל אותה אם היא רוצה להיפגש במקום "לשלוח רמזים" ?!

t a m t a m 3 0

New member
אתה צודק

גם לי זה נראה מוזר בהתחלה...וכן הצעתי לה להיפגש ולעבור לטלפון. היא לא אמרה לא, ואמרה שהיא מעריכה את זה שאני לא לוחץ יותר מדי...בגלל זה אני לא יודע...כדאי לחתוך? לא כדאי? עוד לא היה לי דבר כזה...‎:-/

השיחות שלכם הן רק במסנג'ר?

למה?? לפני שאתם סוגרים על פגישה למה שלא תדברו בטלפון ותראו לאן זה זורם?

me82

New member
מה בכלל הסיבה שלה? היא אמרה?

דבר ראשון, תיקח בערבון מוגבל את מה שאומרים לך באינטרנט. אנשים קצת חופשיים יותר ממה שהם פנים מול פנים. ככה שאם אתה משווה מישהי שאומרת לך שהיא רוצה אותך במסנג'ר זה לא כמו מישהי שאומרת את זה ב"מציאות". בקשר לפחד שלך להרגיש כלפיה רק רגשות כמו אל חברה טובה... אל תדאג, לרוב הבנים יש כישרון מולד להפוך קשר ידידות לרומנטי בינתן האות... אה, וקצת פילוסופיה בשביל הכיף. אהבה מושלמת לא צריכה כלום, גם לא סקס. אם היא צריכה משהו חיצוני בשביל להפוך למושלמת אז היא לא מושלמת מראש. אבל סקס זה בהחלט טוב. כן, בהחלט. כל עוד אתם רק מקשקשים במסנג'ר ואפילו לא בטלפון... נראה לי שאתה קופץ מעל הפופיק כשאתה חושב על סקס איתה. בנתיים.

קשר רק במסנג'רים? חודשיים???

משחקים בך ילד... היא אוהבת את הצומי אבל לא יצא מזה כלום. תמשיך לחפש במקום אחר. תחתוך לפני שתיפגע.

../images/Emo45.gif בדיוק, ומוסיף../images/Emo26.gif

לא רק שהיא כנראה משחקת בך וברגשות שלך, מותק, שלא יתברר לך במקרה שהיא בכלל נשואה

נשואה או לא

סקס לא יהיה לך פה :) אני מציע לך לשקול לעבור למוד יותר אגרסיבי בגישה שלך לקשרים חדשים. מסרים זה נחמד אבל אתה לא יכול לשמוע את האינטונציה של אדם או את לראות את שפת הגוף שלו, בעיני זו תקשורת שקרית. תתעקש לעבור מה שיותר מהר לטלפון ומשם לפגישה. אם אחרי שבוע של מסנג'רים וטלפונים עדיין אין לה אומץ להפגש אז כנראה שיש לה מה להסתיר או שריטה שלא בא לך להתמודד איתה. אחרי חודשיים ועוד לא נתנה לך מספר טלפון - התעורר והרח את הקפה...

איך אתה יכול לקבוע בכזו נחרצות??

אתה לא יודע את כל הסיפור, אין לך מושג מה עובר עליה, שמעת רק צד אחד בסיפור ( וגם שם רק מה שהוא בוחר להציג ) יש סיכוי שאתה צודק אבל יש גם סיכוי שאתה מטעה את הבחור ותגרום לו לוותר על משהו שיכול להתפתח לדבר טוב..

rinam

New member
היא נשואה!!! חודשיים רק מסנג'ר

ולא נפגשתם? אתה בטוח שאתה מדבר איתה ולא איתו, אתה בטוח שזה היא ולא הוא, כבר היו מקרים. מסנג'ר זה אחלה מנוע לבגידה ומאוד חשאי!!!

ohadz

New member
מאיפה השטויות האלו?

יש מספיק נשים ולמרבה הפלא רווקות, שלוקח להן זמן להפתח או לתת אמון מלא במישהו מהרשת, גם אם הוא מאד מוצא חן בעיניהן.

חופ שיה

New member
אני לא הייתי ממהרת לבטל

את האופציה שהיא נשואה שסתם מחפשת קצת חיזור דרך הנט. יש גם אנשים כאלה , יש בעצם מהכל, אנשים מסוגלים "לרדת לזנות" בשביל טיפת תשומת לב.

לא כל אהבה...

לא כל אהבה,חייבת להיות סקס...אפשר לאהוב גם בלי זה! ותאמין לי שזאת תהיה אהבה יותר אמיתית!תנסה,אין לך מה להפסיד,ומי אמר שהיא בכלל תסכים?!?

נעלמת משהו ../images/Emo10.gif מלבד זאת ...

איך יכול להיות שסקס מהווה החלטה לכאן או לכאן
ברור לי מאוד שזה חלק מאהבה וכן זה מעצים אהבה ברמות מטורפות אפילו אצלי, אבל זה בד בבד ולא כתאני לדבר מה בקשר... יחד עם זאת, מה שמוזר לי זה שהיא לא רוצה לדבר בטלפון ... וזה מה שדורש בדיקה מעמיקה ... הפחד שלי בשבילך זה שהיא או נשואה או לחלופין גבר

לא כל אהבה...

לא כל אהבה,חייבת להיות סקס...אפשר לאהוב גם בלי זה! ותאמין לי שזאת תהיה אהבה יותר אמיתית!תנסה,אין לך מה להפסיד,ומי אמר שהיא בכלל תסכים?!?

לא כל אהבה...

למה לעזאזל אתה מדבר עליה כאילו

אתם חברים או בני זוג? מה נסגר איתך, בנאדם!!! אתה בכלל לא ראית אותה!!! cut the boolshit שיחות במסנג'ר זה שיחות במסנג'ר , זה לא אומר כלום עלך המציאות. תבוא ותגיד לה חד וחלק שאתה לא יכול למשוך את הקשר הזה ככה כמו שהוא. שאתה רוצה להפגש. וקח בחשבון שבפגישה שלכם אתם לא "תעשו אהבה" תצא איתה לדייט , דייט ראשון , תשכח מה שהיה במסנג'ר תתעלם מהרגשות ומזה שבנית לך בראש מערכת יחסים שלמה , זה כזה לא בריא אם היא לא מעוניית , תחתוך וכמה שיותר מהר. אתה סתם מבזבז לעצמך את הזמן

למעלה