היי,אפשר להצטרף?

Fall Out Liel

New member
היי,אפשר להצטרף?

לוריין,16,מרכז. אני די חדשה בקטע של מארון 5, אני ממש התאהבתי בשיר החדש שלהם MAKE'S ME WONDER ואז שמעתי עוד שירים שאהבתי ואז גיליתי שזה הם שרים [
]. אז, כמה שאלות: 1. מה השמות שלהם? 2. בני כמה הם? 3. כמה דיסקים/שירים הם הוציאו עד עכשיו? 4. מה השירים שהכי אהובים שלהם? חרשתי? מקווה שלא
תודה!

Mrs Brightside

New member
ברור שאפשר../images/Emo11.gif

אני הילה,19.10 מפ"ת. 1.השמות שלהם +גילאים: אדם לווין-הסולן (מדי פעם גיטרה)-28 ג'סי קרמייקל-קלידים (וגם לעיתים גיטרה)-28 ג'יימס ולנטיין (גיטרה)-29. מיקי מאדן (גיטרת בס) -28. מאט פלין (תופים)-37. 3.עד היום הם הוציאו 2 אלבומים רשמים. Songs About Jane ן-It Won't Be Song Before Long בנוסף הם עוד הוציאו אלבומי הופעות: 1.אלבום אקוסטי עם 7 שירים שהוקלט בהופעה חיה מניו יורק. 2.אלבום הופעה חיה (יש גם DVD) מתוך סנטה ברברה. הסינגלים שיצאו: Harder To Breathe This Love She Will Be Loved Sunday Morning Must Get Out Shiver[בסימן שאלה,לא זכור לי אם הוא יצא עדיין כסינגל
]. Makes Me Wonder שירים שהכי אהובים? אני חושבת שזה עניין של טעם. אבל אפשר להצביע פחות או יותר על שניים והם This Love/She Will Be Loved. וזה ממש בתמציתיות,אם בא לך עוד לדעת. את מוזמנת להסתכל במאמרים של הפורום [תחת-מארון כללי]
. תהני כאן!

sprite32

New member
וואהההה ג'יימס הזדקן :S

אבל חפיף, זה ג'יימס. נסלח לו.

גליזה

New member
ברוכה הבאה../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

גל, 16 ו7 חודשים (
) מיבנה ^^' כמו שראית כבר - הילע (
) ענתה לך. האלבום השני שלהם יצא אתמול, ובהחלט שווה קנייה
תהני פה

Just Bar1

New member
../images/Emo204.gif ברוכה הבאה:)

אני בר בת 14 (עוד מעט 15:'( ) מראשון השתלבות נעימה

SuperKeren

New member
הו, ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

אני קרן, בת 18 מחולון. לגבי שירים אהובים, נדמה לי שזה אינדיבידואלי אבל הסינגלים שהכי הצליחו זה THIS LOVE, SHE WILL BE LOVED, MAKES ME WONDER, SUNDAY MORNING ו HARDER TO BREATHE... לפי הסדר הנ"ל
ולמרות שבילע כבר ענתה לך, איך אני יכולה לפספס הזמנה בוטה שכזו לפטם אותך בידע?!
צפי להודעה הבאה..

גליזה

New member
SM וHTB מצליחים? ../images/Emo12.gif

את לא מדברת על ישראל, רייט? כי פה לא שמעתי על אנשים שמכירים את שני השירים האלה כמעט

SuperKeren

New member
דווקא אני כן, המון!../images/Emo2.gif

(טוב תראי מה הסדר שסידרתי את זה)

גליזה

New member
תרגע ומהר, אושר החוק באקדמיה ללשון (?)

שלפיו מדברים לכלל לפי הרוב בחדר/מקום
למרות שאני אפעם לא מדברת ככה
אם יש בנים, שיהיה כולם. אבל בכ"ז!

למעלה