היי, אפשר להצטרף? :)

liron162

New member
היי, אפשר להצטרף? :)

שלום לכם
שמי לירון ואני בת 20.. הסתכלתי ברשימת הפורומים וראיתי את הפורום הזה נכנסתי אליו והתחלתי לקרוא מה כותבים כאן ואחרי שקראתי החלטתי להצטרף.. אז ככה: אבא שלי נפטר בנר השלישי של חנוכה, לפני 4 חודשים,23.12.2008, יום שלישי, 09:52 בבוקר באוספיס תל השומר ברמת גן מסרטן, חשבנו שיקרה אולי איזה נס והוא יתחיל להחלים במקום נס קרה מה שקרה. קשה מאוד להתרגל לחיים האלו..לא נתפס, לא נקלט, לא ייתכן, לא ייאמן שזה קרה! עברתי יומולדת ראשונה בלעדיו,פסח,עצמאות,ומלחמת "עופרת יצוקה", וחנוכה למרות שהחנוכה האחרון היה עצוב מאוד
התקבלתי? שיהיה לכולם המשך יום נעים!

yaeli20

New member
../images/Emo201.gif התקבלת כבר בשלום ../images/Emo201.gif

וואו יקירתי, 4 חודשים זה כל כך טרי, כל כך קרוב. קחי את הזמן שלך לעכל, להתמודד, להבין וללמוד להתחיל לחיות מחדש, השנה הראשונה נועדה בדיוק בשביל זה, נצלי אותה. גם אם את רואה שאנשים מסביבך חוזרים לשגרה, חוזרים לעבוד/ללמוד, חוזרים לחיים... אם לך זה עדיין לא מתאים זה בסדר לחלוטין, לכל אחד מאיתנו יש את הקצב שלו בהתמודדויות מסוג זה. את מוזמנת להמשיך לקרוא, לכתוב, לתמוך וכמובן להתמך. בינתיים קבלי חיבוק חזקק חזקקק

liron162

New member
תודה../images/Emo201.gif

אני כבר חזרתי לעבוד..חודשיים אחרי שהוא נפטר הייתי עצובה מאוד ולא היה לי חשק לעשות כלום אבל עכשיו כבר יותר טוב..קשה לי מאוד אבל אני בכל זאת הולכת לעבוד..

Jesse Ian

New member
זה באמת קשה להתרגל

נדמה שכולנו סופרים את כל האירועים שאנחנו עוברים בלעדיהם, לא נתפס שזה תמידי אם תרצי לדבר, את מוזמנת:)

funky n

New member
הי

‏/tapuzforum/images/emo201.gif גם אמא שלי היתה בהוספיס,כמה זמן אבא שלך היה שם?

liron162

New member
רק שבוע..אחרי שבוע הוא נפטר

יומיים לפני שהוא נפטר נסענו לבקר אותו שם.. כמה זמן אמא שלך ז"ל הייתה שם?

funky n

New member
ואי

זה נראה מלפני הרבה זמן וזה קרה לפני 4 שנים. היא היתה שם חודש או שניים וזה אחרי שהיא היתה בבי``ח רגיל,יותר טוב להיות בהוספיס שזה מקום עם אוירה של מוות אבל זה עדיף על מלא אנשים בחדר

liron162

New member
ידענו כבר שזה אמור לקרות אבל לא חשבנו כ"כ מהר

גם אבא שלי ז"ל עבר את הטיפולים והאישפוזים בבית חולים רגיל רק בסוף שכבר אמרו שאין לו סיכוי הכניסו אותו להוספיס.. ב29.4.08 זה היה יום האחרון של פסח אבא שלי ז"ל התעלף והתחיל לפרפר בבית וככה בעצם גילו שהוא חולה..

morib17

New member
../images/Emo13.gifהיי...../images/Emo4.gif

מצטערת לשמוע..
אני כ"כ מבינה אותך.. זה באמת לא נתפס ולא נקלט..
מקבלים אותך..
בשמחה (לצערנו..) מוזמנת לדבר במסרים מתי שתרצי..

למעלה