היי.. אפשר להצטרף?

wish you well

New member
היי.. אפשר להצטרף?

מודיעה מראש זה קצת ארוך: אני בת 22, בתולה. בעברי סיפור של תקיפה מינית, שרק במזל גדול לא הפכה לאונס מלא. הייתי בת 17 והדבר "שרט" אותי קשות בכל מה שקשור ליחסים עם גברים. עד גיל 19 וחצי לא נתתי לאף גבר לגעת בי, וגם אז כשכבר התקדמתי עם מישהו לא הייתי מסוגלת לשכב איתו (לא שיתפתי אותו במה שקרה לי. חייבת לציין שעד לפני כמה חודשים אני בעצמי לא הפנמתי את חומרת הפגיעה והסתתרתי בהכחשת המקרה ובהדחקה ובתירוצים), והקשר נגמר. לאחר מכן הייתי מאוהבת שלוש שנים בבחור הומו שלא היה מסוגל לגעת בי, והקשר ביננו נותק - ועכשיו אני פה. את עיבוד הטראומה העיקרי שלי כבר עשיתי ואני עוד עושה. יש לי בלוג כאן בתפוז ודרכו אני מעבדת הרבה ממה שעבר עליי. את תחילת עבודה על עצמי אני חייבת, למרבה האירוניה, לאותו בחור הומו שהייתי מאוהבת בו והוא הראשון שסיפרתי לו מה קרה לי, בפירוט ובאופן מלא. אחרי שסיפרתי לו נפתחה המגירה ועלו הזכרונות והמאבקים, ועם זה אני מתמודדת. הבעיה שלי היא שמאוד מפחיד אותי להתגבר על הצעד של לצאת מהקליפה. אני מאוד רוצה זוגיות ומאוד זקוקה לאהבה, אבל קשה לי להתגבר על הפחד והחשד הבסיסיים שלי מפני גברים. התקיפה הובילה אותי גם להזנחת הגוף ועלייה במשקל ושנים שנאתי את עצמי ואת גופי. לאחרונה הורדתי הרבה במשקל ואני גם מנסה ללמד את עצמי לאהוב את מה שכבר אין לי כוח לשנות, ולהפנים עם כך שאני אישה. אני חושבת שברגע שאתגבר על המחסום הזה יהיה לי קל יותר להתקדם עם גברים. כולם סביבי אומרים שאני בחורה יפה ומתחילים איתי לא מעט, אבל אני תמיד מעדיפה לדחות על הסף את כל מי שמגיע - כדי לא להפגע שוב. מבחינה מינית - כמו שאמרתי אני בתולה, והתנשקתי מרצון רק עם גבר אחד בחיי. מאוד מטריד אותי שגברים לא ירצו בחורה כל כך חסרת ניסיון בגילי. אני מאוננת לעיתים קרובות ומגיעה לאורגזמה די בקלות, כל זמן שזה לא זורק אותי למקומות של פלאשים לתקיפה. גם זה, אגב, משהו שחדש אצלי ועד לפני זמן לא רב, לא הייתי מסוגלת ליהנות כל כך מאוננות ולא הייתי גומרת מבלי לחוש גועל או אשמה. זה עוד משהו שאני רוצה להמשיך לעבוד עליו ואשמח לקבל עצות. שמעתי שכדאי לי לרכוש רוקט פוקט - האם אתן ממליצות גם? הייתי שמחה לשמוע עצות מבעלות ניסיון על איך מעלים את הדימוי העצמי הנשי, כמו גם על טכניקות נוספות להעצמת התחושה ש"אני אישה ומגיע לי". קשה לי להשלים עם הנשיות שלי ואני תמיד מנסה לטשטש אותה מתוך פחד שינסו לפגוע בי שוב. אני כותבת הרבה בפורום נפגעות תקיפה מינית ובכוונה בחרתי להתייעץ כאן. נדמה לי כאילו אתן הוא הקצה השני של המגזר - כאלה שבטוחות בעצמן ובמיניות שלהן ואשמח לדעת איך אפשר לשפר את המיניות שלי כאישה - מול עצמי. מקווה שאחרי שאשלים עם עצמי ואכיר את המיניות שלי, שהתחלתי לגלות רק בשבועות האחרונים, אוכל באמת ליצור קשר מיני גם עם גבר. סליחה על המגילה, ותודה, וויש.

לנושנוש

New member
כנראה שלא זוהתה פה זוגיות במשבר../images/Emo13.gif

רציתי לספר לך שחברתי איבדה בתוליה אחרי גיל 30 וזה היה די בסדר. כרגע היא נשואה ונימצאת בקשר מוצלח(טפו, טפו ,טפו) ורציני. בקיצור, עוד יש לך המוון זמן לעבוד על זה בלי קשר לסיבה לכך שאת עדיין בתולה. חיבוק!

לנושנוש

New member
אם כי

בן זוגה צעיר ממנה בכמה שנים והיה בתול גם כשהם שכבו פעם ראשונה. הוא מסוג בחורים מגלים את עצמם לאט. גם זאת דרך... או אולי מישהו עם נסיון שמאוד אוהב אותך ויסכים ללכת איתך צעד, צעד. אל תסכימי ללחצים מכל סוג בתחום הזה! בהצלחה.

ברוכה הבאה

יקירה, הגעת למקום הנכון התיאור שלך מעלה סיפור מורכב, שללא ספק משאיר צלקות. זה מדהים שיכולת למצוא אהבה בטוחה, נחמה בחבר שאולי לא היה יכול לתת לך אהבה רומנטית אבל לחלוטין יכול היה להכיל את הקושי שלך, להיות תומך ובעיקר אדיב ורגיש. אז את רואה, יש גברים מקסימים ורגישים, והם לא בהכרח הומואיים.... בקיצור, המסע לחיפוש אהבת אמת הוא תמיד מורכב ומפחיד ומרגש באותה מידה. אולם לפני שתהיי מוכנה לתהליך, נשמע שאת צריכה לבדוק האם כל מה שאת "סוחבת" אכן חיוני למסע. העיבוד שעשית באמצעות כתיבה הוא משמעותי וחשוב אבל ללא ספק ניתן להעזר בעוד אמצעים, קבוצות תמיכה, טיפול מיני או טיפול פסיכולוגי שיוכל לעזור לך באמת לעשות עיבוד כזה שגם מאפשר לא רק לנשום בהקלה אלא גם להכנס למקומות אינטימיים מחדש, למרות הפחד. אחרי תהליך טיפולי פרטני או קבוצתי, תרגישי בשלה יותר לקשר ובעיקר הבתולין שלך לא יאיימו עליך כל כך. לאמיתו של דבר, יש נשים רבות בגילך אשר מבחירה או ביישנות טרם מצאו את בן הזוג המתאים לקיום יחסים והן בתולות. אין בכך שום דבר רע. אני מציעה לך להנות מהתהליך האיטי, להיות שלמה עם כל צעד, ובעיקר לתת לעצמך את הטיפול שאת זכאית לו. בהצלחה וחיבוק ענק לי

wish you well

New member
תודה, לי ../images/Emo140.gif

הסיפור שלי מורכב למדיי ואותו בחור הומו כבר לא ידידי... לא משנה, זה לא שייך לכאן. למזלי יש אנשים מעטים בחיי שמסוגלים להכיל את הוידוי שלי על התקיפה המינית. אני יודעת שלא כל הגברים הם זאבים בתחפושת, אבל קשה להאשים את המוח שלי שזה מה שהוא חושב. כבר כל כך התרגלתי להגן על עצמי שמרוב שאני מגוננת אני כבר פוגעת בי - כי מאוד חשוב לי שיהיה לי קשר אבל אני לא נותנת לאף אחד להתקרב. לגבי טיפול... אני חוששת שאין מצב. לא שיתפתי את משפחתי במה שקרה לי. עכשיו גם עזבתי את הבית ועברתי לגור במעונות הסטודנטים באוניברסיטה ואולי זה יקל עליי לקבל טיפול שלא תחת העין הבוחנת של הוריי. עם זאת אני די חוששת מטיפול פסיכולוגי ולא רואה מצב שאני מתגברת על הפחד הזה. ניסיתי פעם אחת ללכת לטיפול, ודווקא היה לי חיבור מצוין עם המטפלת ודיברתי איתה על הרבה דברים שמציקים לי, אבל להוציא את המילים "תקפו אותי" פשוט לא הצלחתי. אני מקווה שלאט לאט בתהליך שלי אני אצליח בעצמי לצאת מהבוץ, או לפחות לצאת ממנו מספיק כדי לאפשר לעצמי לעבור טיפול אמיתי ולא מה שאני עושה עם עצמי. תודה שוב, וויש.

לא לפחד כלל....

יקירה חשוב לזכור שמה שקרה, לא היה באשמתך!!!! את לא צריכה להתבייש. אני יודעת שקל יותר לומר מאשר להפנים ולעבד, אבל חלק מהעניין של לקבל עזרה, זה באמת להבין שלא היתה לך אפשרות להתנהל אחרת. רוב המחקרים מצביעים שכשאר תוקפים אותנו, אנחנו קופאות, לא מצליחות להגן על עצמנו, לא מצליחות לברוח. הדבר האחרון שאנחנו יכולים לעשות עבור עצמנו הוא לקבל עזרה. לפחות את זה. אין ספק שאם ההורים הם לא כתובת כי הם מגוננים, או לא מבינים, או יבהלו, איש מקצוע וחברות זאת אפשרות מצוינת. אני חושבת שבאוניברסיטה יש שירותי טיפול מצוינים במחירים מעולים ושווה לנצל את זה. גם למרכזי בריאות נפש יש טיפולים בחינם מצוינים. תאפשרי לעצמך לקבל עזרה. תאפשרי לעצמך חיבוק.... בהצלחה

shocco24x

New member
אני מבינה אותך... כנסי

אכן עברת טראומה, אי אפשר לתת לה עוצמה אבל העובדה שזה משפיע עלייך ביחסייך עם גברים. אם יש לך חשש להתקרב פיזית לגבר אני מציעה שתתחילי לדבר עם מישהו, שאיננו הומו. תני לדיבורים לקלוח... עם הזמן בטחונך העצמי יגבר. תתחילי להרגיש נוח יותר. תהיה לך התובנה שאת מסוגלת להיפטר מבתולייך, המסמנים כרגע את החששות שלך. בהצלחה!

MyPrecious

New member
רק לעניין חוסר הנסיון... ../images/Emo8.gif

בדייט השני שלי עם האיש שהוא כרגע בעלי, הוא זרק משפט שהוא "לא היה רוצה לצאת כרגע עם מישהי שלא חוותה יחסים שכללו מגע פיזי בעבר, לא התנשקה אף פעם"... זה כמובן בא לו ממקומות שהיו לו קשים ב"היסטוריה" האישית שלו
, והוא דווקא בא עם "קצת" נסיון בנושא... אני באותו שלב הייתי... בדיוק מה שהוא תיאר... רק שהוא לא ידע את זה באותו זמן... אני זרקתי אותו אחרי הדייט הזה (לא בגלל זה, היו לי כל מיני סיבות כרגיל), אבל הוא התעקש שננסה בכל זאת, וה"מסכן" הלך איתי לצערו צעד צעד בשבילים היפים של גילוי העולם הפיזי. וזה היה לאאאאטטטטט לאאאטטטטט....
אנחנו שנינו מרקע דתי, ושכבנו ממש רק אחרי החתונה (שהיתה אחרי שנה וקצת!!!), ואין מה לעשות - כשזה זה אז זה זה, והקשר מתפתח עם או בלי ניסיון
בקיצור, את נשמעת לי ממש בדרך הנכונה, וברור שתצטרכי בחור מבין, מכיל ועם סבלנות, אבל בתכלס- זה מה שכולנו צריכות!!!!
שיהיה בהצלחה!!!

wish you well

New member
תודה על העידוד...

לאט אבל בטוח זה המוטו שלי עכשיו בנושא הזה... תודה

למעלה