היי אפשר להצטרף? אני סינגלית בישראל
ר רינת24 New member 19/1/03 #3 בדיוק ההפך מגיל 16 עד 19 גרתי בהולנד חזרתי לעשות צבא ונשארתי. בינתיים לתמיד
X xrouge New member 19/1/03 #4 הממם, אני אישית חושב שבית הוא היכן שהלב נמצא - אז מה תעשי אם אבירך יהיה במדבר מקסיקני?
ר רינת24 New member 19/1/03 #5 בגלל זה נוספה המילה בינתיים ! אולי זאת לא עברית תקנית אבל זאת היתה רוח הדברים למדבר המקסיקני אני לא בטוח ילך אבל לחופי קליפורניה אולי כן
בגלל זה נוספה המילה בינתיים ! אולי זאת לא עברית תקנית אבל זאת היתה רוח הדברים למדבר המקסיקני אני לא בטוח ילך אבל לחופי קליפורניה אולי כן
S SigurRos New member 19/1/03 #6 ברוכה הבאה רינת../images/Emo24.gif ובאותה הזדמנות שלום לכולם..ו....כן.אני חדש כאן , וכמו רינת בדיוק אני גר בארצנו הקטנטונת,בינתיים.
ברוכה הבאה רינת../images/Emo24.gif ובאותה הזדמנות שלום לכולם..ו....כן.אני חדש כאן , וכמו רינת בדיוק אני גר בארצנו הקטנטונת,בינתיים.
S sirpinky New member 20/1/03 #9 גם אני... גם אני... ../images/Emo98.gif אגב, אני רוצה לעבור לקנדה - אז אם מישהו\י מחפש\ת שותף לדירה...
גם אני... גם אני... ../images/Emo98.gif אגב, אני רוצה לעבור לקנדה - אז אם מישהו\י מחפש\ת שותף לדירה...
ה האיש הקטן מהרחוב New member 20/1/03 #10 רגע רגע קודם כל ברוך הבא, אבל... יותר מאיש קטן אחד כבר יהיה מוגזם לא?