היי אפרת

מיכל ט

New member
היי אפרת

דוקא רציתי ללכת לרופא אבל זה לא ממש הצליח. למה? טוב, קצת מארועי הימים האחרונים: ביום שלישי שוב רבתי עם המזכירה בעבודה, שלא מפספסת אף הזדמנות להעיר לי או להגיד לאנשים אחרים כמה אני לא בסדר. דוקא הפעם ניסיתי להסביר לה שאני לא עושה לה דווקא ושסדר זה אחד הצדדים החלשים שלי ואז היא הציעה לי שנסדר ביחד. ואני שואלת את עצמי אם אני לא בקשתי עזרה ואני מסתדרת עם המצב מה בדיוק היא רוצה מחיי? באותו יום בערב גם גיליתי שגנבו לי את הארנק והתחלתי להרגיש לא טוב אבל התעלמתי כי הייתי עסוקה מדי בלהתבאס מהארנק ולהתעלף רק מהמחשבה על כל הסידורים שאני אצטרך לעשות. ביום רביעי המשכתי להרגיש לא טוב ואפילו הלכתי הביתה לנוח באמצע היום אבל בערב כבר שיעמם לי אז החלטתי ללכת לאימון (טעות ממש רצינית). בקיצור סחבתי עד שישי בבוקר ואז כבר הרגשתי ממש רע והלכתי לקופ"ח אבל לרופאה שלי לא היה תור פנוי אז החלטתי ליסוע לראשון להורים וללכת לרופאת משפחה שלי שם שמכירה אותי אבל..הסתבר שהיא בחופש ולרופאה אחרת אני לא רוצה ללכת (אין לי כח לרופאים שמתחילים לשאול למה את לוקחת ריטאלין וכו´ ומנסיון הם יכולים להיות ממש מציקים) וזהו.. ככהיצא שלא הלכתי לרופא. מחר כנראה אני חוזרת לירושלים (יהיה שלג ואני אפסיד את זה?) ביי בנתיים מיכל

לא טוב....

רק מהמזכירה אצלך אפשר להיות חולים
אגב, מותר גם לסתום לה את הפה מדי פעם. אני מקוהה שתרגישי טוב יקירתי -כנראה שאת כבר מרגישה טוב אם את נוסעת לראות את השלג
נשיקות ותביאי לי קצת אפרת

למעלה