היי אפרת וערב טוב לכולם

שובל ב

New member
היי אפרת וערב טוב לכולם ../images/Emo13.gif

לא נעלמתי שיניתי את השם (לשעבר פאני)בהשפעת הבנות שלי זה קצת בעיה להיכנס לפורום ובכלל להיתישב מול המחשב כשיש לך בנות מסביב שכל אחת רוצה להיות באינטרנט. אז אני מנצלת את הזמן רק כשהן לא נימצאות . אחת בת 16 הגיל הבעייתי חוזרת בסביבות השעה 10.30 ואז היא רוצה לגלוש השניה גולשת עד סביבות השעה 10 (בת 13) כי מעבר לזה אני לא מסכימה יש למחרת ביה"ס. ואחרונה חביבה בת 7 לה בערך יש את השעה ,לא כל יום כי עדין לא ניכנסה לקטע של הגלישה, ולי בזמן שנותר בן לבן אני ניכנסת לפורום. אני מאמינה שעוד הורים יש להם את אותה הבעיה. ואם יש לכם הצעות לפיתרון אחר אני ישמח לקבל חוות דעת נוספת, ושיהיה ערב טוב לכולם.

אשלונית

New member
חח

נשמע שהבנות שלך עושות מה שאני עושה לאבא שלי, פשוט לא נותנת לו לגעת במחשב (טוב, זה בגלל שהוא הורס אותו, אבל זה סיפור אחר). הפתרון שמצאנו בבית - אבא שלי פשוט לקח את המחשב הישן, אני קיבלתי את החדש, ובאים לשלי מתי שצריך דברים מסובכים. הפתרון עובד נפלא דווקא. אגב פתרון נוסף - פשוט לעשות את החוט שמחבר בין המחשב לקיר, שהחיבור בקיר יהיה אצלכם בחדר, ואז פשוט מנתקים אותו שרוצים שהבנות ילכו לישון, או משהו כזה, אבל זהירות, זה עלול לפתוח ריבים! אש.

היי פאני, הפיתרון שלי...

אני שמה את השעון המעורר, מכוונת לשעה או שעה וחצי, וכל אחד מקבל זמן מוקצב על המחשב, כשהשעון מצלצל - מתחלפים. תנסי...שווה...

למעלה