היי אנשימשים!

Black Star

New member
היי אנשימשים!

היי, וואו, שנים שלא הייתי פה. לפחות לא כתבתי ( מפעם לפעם קפצתי וקראתי קצת מה קורה אתכם). מה לעשות? בקושי יש לי רגע זמן :) יש לי בגרות בתיאטרון ביום שלישי הזה... כבר יותר משבוע שלא הייתי בשיעורים בבי``ס, ועם זאת- לא היה יום שיצאתי מבי``ס מינימום בשש בערב, וזה עוד נחשב למוקדם. גם היום- כן כן, יום שבת- אני הולכת עוד מעט לבי``ס, לחזרה. משם יש לי, כמה מפתיע, גם חזרה של הלהקה... ככה שאני בין התיאטרון לריקוד ואין לי זמן לשומדבר אחר. כל רגע פנוי שיש לי הופך בסופו של דבר לשינה, כי אני פשוט מותשת. חוץ מהמונולוג שלי- שהוא נורא קשה לי ואני די מיואשת לגביו...- אני גם מנהלת הבמה של הערב השני- יש שני ערבים, כל אחד מופיע באחד מהם, ויש לו תפקיד טכני באחר, חוץ מאלו שהיו בתפקידים כמו הכנת התוכנייה והשיווק של הערב, שהם יהיו..סדרנים או משהו. בכל מקרה- ניהול במה. עבודה ממש קשה, אבל מה זה כיפית. באמת שאני נהנית ממנה נורא, למרות שכרוכים בה הרבה עצבים, התרוצצויות ועוד... ביום שלישי הייתי בלשכת גיוס, צו ראשון. גם התעוררתי עם הרגשה ממש רעה אחרי שבקושי ישנתי בלילה (היו לי נדודי שינה, אני חושדת שגם הם היו קשורים לפרוייקטים בתיאטרון...). בכל מקרה, הגעתי, ולא אכלתי כלום קודם, ואז לקחו לי דם- אבל הוא לא זרם טוב ביד ימין, אז דקרו אותי גם ביד שמאל... בקיצור- קמתי, וקיבלתי סחרחורת רצינית, כמעט התעלפות. אז בסוף לא עשיתי באותו יום את המבחנים הפסיכוטכנים, ואני אצטרך לבוא שוב. אבל מה? אני החכמה, במקום ללכת הביתה ולבוא לבי``ס רק בארבע (השעה שהייתה אמורה להתחיל חזרת Q2Q), הלכתי לבי``ס, שוטטתי, עשיתי חזרו על המונולוג, ונשארתי כבר עד לחזרה- כשמהחזרה הייתי אמורה ללכת לחזרה של הלהקה. המזל היה שהחזרה שלנו התבטלה ובארבע וחצי השתחררנו. איזה יום נהדר. באתי הביתה לשעה ויצאתי לחזרה... בקיצור- חיים מתישים, אבל סבבה... ואגב, אם מישהו מכם רוצה לבוא, אתם מוזמנים... יש אצלנו באמת אחלה פרוייקטים ושחקנים נורא מוכשרים... אז תבואו!!! תפצו לירושלים :) ביי יעלי.

Panther

New member
במקרה אני בבצפר שלך אז..

כל הזמן נודניקים שונים עושים לנו פרסומות לערב מונולוגים מתי שלך?

Black Star

New member
אנחנו לא נודניקים!!!

עגבניה לך!!! הא לך, קטשופ... וואלה, אתה בבי``ספרי? איזה כיתה? (ובבקשה בכיתות נורמליות :)... אני בערב השני- כלומר ביום ג` בערב. ואני מבצעת את מדיאה. אני מקווה שכבר קנית כרטיסים, לשני הערבים. אנחנו צריכים ת`כסף ;) בכל מקרה, אני גם מנהלת במה בערב הראשון (יום שני) וכנראה שיראו אותי (בבגדים שחורים, כמו שצריך) מארגנת תפאורות שצריכות להיות מחוץ למסך.. בעעעעעע... אני בלחץ!!!! יאללה ביי ביי יעלי שלא מרגישה בכלל בכלל זועמת ומטורפת והמורה שלה אומרת לה כל הזמן להפסיק להיות חמודה

למעלה