היי אנשימים

I Love Paige

New member
היי אנשימים../images/Emo188.gif

יש לענו הפסקה... בב"א ובאתי להגיד היי.
היי!
וביי.
למדנו סדרות הנדסיות, זה מדי שולת כזה. לא כ"כ קשה במו שהיה בהתחלה. וג"מ אנליטית נהיה קללל!!!! הוא הסביר היום הכל.. וזה כיף!!!!!! עפתי חזרה לשיעור, ביייי!!!!!

גל1234

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifסידרה הנדסית זה כיף?

יום חמישי מבחן במתמתיקה על זה 5 יחידות זה רע תנסה לפתור אם זה כזה כיף מרכז הכובד של הבובה "נחום תקום" גורם לכך שלאחר מספר תנודות הבובה נעמדת תמיד מצב מאונך. גובהה של בובה כזאת הוא 1.2 מ' ובכל תנודה מתקצרת הדרך ב40% לעומת הדרך בתנודה הקודמת לה. מניחים את הבובה במצב מאוזן ועוזבים אותה. הראה שוארך הדרך שעובר הקצה העליון של הבובה עד לעצירתה במצב מאונך הוא 1.8 כפול פאי(אין תסימן במחשב) הערה: שים לב שכבר בתנודה הראשונה הדרך מתקצרת

SaberTooth

New member
סדרות הנדסיות זה סופר קל.

כל הסדרות קלות - חשבונית, הנדסית, כלל נסיגה.

גל1234

New member
אז אני מחכה

אם זה כזה סופר קל תפתור לי תתרגיל , הוא יהיה במבחן שלי יום חמישי ואין לי מושג איך לפתור

גל1234

New member
גם אנחנו לא

ההבדל שלנו יש מורה בן זונה אם לא היו (מסתכל לצדדים שהמורה לא לידי) גונבים לו תמבחן בחיים לא הייתי מכין את עצמי לתרגיל כזה

Ophel McNeil

New member
אה... ../images/Emo28.gif

הממוצע שלי במתמטיקה, חמש יחידות, כיתה י"א, הוא 100, ואני לא סגורה על זה שאני מסוגלת לפתור את התרגיל הזה... @@ מאיפה הוא דפק לעזאזל את הפאי?! (אל תגידו לי "מהמעגל", אני מודעת לכך, חכמים). וסייבר, מותק, מאוד חכם הלגיד ממרומי כיתה י' שסדרות זה קל, בעיקר כשאין לך סדרות מעורבות בתחומים אחרים (מי אמר בעיות מקסימום מינימום?). לא שזה קשה, זה באמת חומר קל, אבל פרופורציות, ילד.

I Love Paige

New member
מהמעגל. ../images/Emo13.gif ../images/Emo188.gif

*נס על נשמתו* זה נשמע יותר טוב באנגלית.....

Ophel McNeil

New member
לא יודעת, ../images/Emo28.gif

מעולם לא למדתי סדרות בכיתה י'.
ושאלות פסיכומטרי זה דבר קל ונחמד ^_^ רק מה, ההגדרות שלהם למושג "יום" גמישות מאוד.

גל1234

New member
אני גאה בעצמי

היום היה לי המבחן ואממ לא היה תמבחן שהביאו לי איכשהו המורה שינה אבל בקטנה חוץ משאלה אחת שלא הצלחתי בחקירת פונקציה עם שורשים ופרמטרים אבל רק בן אדם אחד בכיתה הצליח , הצלחתי הכל הזהות בטריגו היה קל האי שיויון הטריגונמטרי היה קליל התרגיל בגיאומטריה היה שכונה משפט הסינוס עשה קצת בעיה אבל הסתדרתי אפילו הסידרה אינסופית הייתה לא כל כך בעיה ובחדא מה שלא הצלחתי כנראה יהיה פקטור או ניקוד מועדף אז יהיה טוב אני מאושר אני לא יורד מ5 יחידות :)

למעלה