היי אנשים

• פותח הנושא kpt
  • פורסם בתאריך

kpt

New member
היי אנשים

רציתי לשאול אחרי כמה זמן בערך אפשר להתחיל להתחרות?(ברור שזה לא קבוע.. אבל בערך..)

taz512

New member
זה תלוי

דבר ראשון עם אתה מדבר על סוס זה תלוי באימון ובסוג התחרות. ועם אתה מדבר על עצמך אז זה מאוד תלוי בכמה זמן אתה רוכב? איזה סגנון? אתה רוכב? איפה אתה רוכב? ובאיזה מקצה אתה מתחרה? אחרי שתתן תשובה לכל השאלות האלה עדיין אי אפשר לענות לך כי זה תלוי בהתקדמות האישית שלך ובמדיניות של החווה שאתה רוכב בה. אין זמן קבוע כמו אחרי שנה רכיבה אתה יכול להתחרות. יש אנשים שרוכבים שנים ולא מתחרים. ויש אנשים שרוכבים שנה או פחות והם כבר בתחרויות. ואני חייב להגיד דבר אחד אחרון. אני רואה המון אנשים כאן שמאוד עסוקים בכל הקטע של התחרויות. אני לא יודע מה איתכם אבל המטרה שלי היא לא תחרויות היא להשתפר ברכיבה ולהנות יותר מהחיבור שלי עם הסוס. ככה אני רואה התקדמות ברכיבה לא ע"י גביעים אלה ע"י ההתנהגות של הרוכב ושל הסוס. שם נמדד רוכב. אבל זה רק מה שאני חושב על תחרויות. טאז שד שהפסיק להתחרות

השאלה היא על סוס או על רוכבים?

אם אתה מדבר על רוכב אז מכול גיל התחרויות מחולכות לרוב לפי הרמה ומנסים כמה שיותר להתאים בין הגילאים... עם מדברים על סוס אז אני ממש לא יודעת.

lovehorses

New member
בכל גיל

היי, אני רוכבת מגיל 8 בערך, והתחלתי להתחרות בגיל 9 ויש באורווה (איפה שאני רוכבת) ילדות שהן רוכבות רק שנתיים וכבר הן מתחרות! אז התשובה היא שזה לא משנה באיזה גיל מתחילים!!!!!

למעלה