היי אנשים...

היי אנשים...

אני חדשה כאן... לא אחת מהחבר´ה...:) סתם... אני נעמה... ו... אני מאוד אשמח אם תשתפו אותי... איזה צומי... מצטערת, חירפון של הלילה...:) בביי

yellow cheese

New member
כולם פה מהחבר´ה ../images/Emo6.gif ../images/Emo23.gif

ברוכה הבאה מתוקה.. אני בטוחה שתהני פה..יש פה אחלה של אנשים, וכמו לכולם-גם לך מגיע
זה החיבוק המסורתי של כל המצטרפים
שירלי

אוקיי....

דבר ראשון, תודה על החיבוק...:) ועכשיו הכירות קצרה...:) אני נעמה ואני בת 14 ואני מישוב קטן (חור) ליד כפר סבא. ואני אוהבת לשמוע את אביב גפן, שייגעצ, גרין דיי, עברי לידר, מוקי, כנסיית השכל, ברי סחרוף, נמרוד והבודדים ז"ל והרשימה עוד ארוכה... אמ... אני אשמח להכירות קצרה גם אתכם...:) נעמה

הסבר...:)

זה התחיל ככה... יובל מנדלסון, נער חביב החליט שהוא רוצה להקים להקה... אני לא זוכרת מי בדיוק, המנהל או משהו של הלהקה כל הזמן היה קורא ליובל "שייגעצ"- פושטק ביידיש. וככה נוצר השם ללהקה... להקה שאני אישית מאוד אוהבת...:) זייהו... ממליצה לך לשמוע שירים שלהם... ולכולם!

yaelushka

New member
שייגעצ - להקה... מעולה!!!!

עם יובל מנדלסון הכוסון הוא הסולןןן

מסכימה איתך... ובכלל...

אני בתהליכי נסיון לפתוח לשייגעצ פורום... תחזיקי לי אצבעות...:)

סליחה לקלקל לכם את השמחה

אבל שייגעצ היא לא להקה כל כך טובה חוץ משיר אחד ניו יורק רפיח הם ממש גרועים כל השירים שלהם אותו סיגנון אותם אקודים בסדר שונה והמילים הם מילים כאילו שילד בן 15 כתב ועוד לא התבגר.. סוריי הייתי בהופעה שלהם ושל מוניקה סקס ואף אחד לא אהב אותם מסכנים הם ממש התייבשו אפילו ההופעת חימום שלהם היתה יותר טוב ויובל מנדסון לא כל כך כוסון הוא ממש נמוך ושחיף יש לי מפרט שלו למי שרוצה
אבל כל אחד עם בדעה שלו אוהבת אותכם ג´קי

למעלה