היי אנשים!

שעמומון

New member
היי אנשים!

היי שלום לכולם! אני שעמומון, בן 15, מאיזור המרכז, הומו שנמצא אי שם בארון. ואחרי המון תמיכה מהאנשים הטובים מפורום "זהות מינית" כאן בתפוז, הגעתי לכאן! אז שלום לכולם, ואני מקווה שאמשיך לכתוב כאן.

ברוך הבא

אז כמו שאתה רואה, אצלנו פחות חזקים בענייני קבלות הפנים, ובד"כ קופצים ישר למים בדיון בסוגיה כלשהי. אני חייב להגיד שאני נורא מעוּדד מהמסלול שאתה מתאר (משאלות זהות מינית עד למצב שבו אתה מרגיש בנוח להיות כאן ולהגדיר את עצמך במיניות מסוימת)... ואולי אם זה כרונולוגי אז השלב הבא זה פורום הורות גאה
אז ברוך הבא, ואם בא לך אתה מוזמן לספר לנו על עצמך (אפשר להתחיל בלמה אתה קורה לעצמך שעמומון) יונתן

שעמומון

New member
תודה ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

אז ככה... למה אני קורא לעצמי שעמומון? כי משעמם לי כל הזמן...זה בערך למה. לא היה לי איך לקרוא לעצמי, אז לקחתי את מה שמאפיין אותי.
אני סגור כבר שנתיים-שלוש על היותי הומו.
עם האנשים הטובים בפורום זהות מינית (שאני עדיין שם), התייעצתי לגבי יציאה מן הארון... בהתחלה חשבתי אפילו לצאת עכשיו (!), אחראי שקראתי מאמרים על יציאה בגילי, אבל דחיתי את זה בעוד שנתיים בערך, בעיקר בגלל החברה והמשפחה, שאני לא בטוח עדיין איך יקבלו את זה. אין אף אחד בעולם שיודע שאני הומו, חוץ מכל האנשים מהקהילות בתפוז (וגם בזולה), והאנשים שהכרתי דרך שם. לפני כמה ימים כמעט וסיפרתי לחבר (מבוגר ממני...בן 22) שאני הומו, אבל עצרתי את עצמי, כי הוא אומנם אמר שרק מעשי ההומואים במיטה הם מגעילים אותו, ובכל שאר המובנים הוא יתמוך ויעזור, עדיין אי אפשר לדעת איך הוא יגיב אם זה יקרה לחבר שלו...אבל הוא אחלה איש.
לפעמים יוצא שאני כותב מגילות בתגובות...חחח
אז שוב, שלום לכולם!

אין לך מה לדאוג...

סודך שמור איתנו! בכל מקרה - אני בחפוז... אם תצטרך לדבר, עזרה חיבוק חיבוקון עידוד.... וואטאבר... !

Raamses

New member
בוקר טוב :)

טוב שבאת! וסחטין על האומץ ושהחלטת לא לספר בינתיים תעשה את זה כשתרגיש לנכון החבר הזה שמוכן להציל כל הומו באשר הוא אדם, אם הוא חבר אמיתי זה לא ישנה לו אם אתה הומו או לא אגב זאת אחלה דרך לבדוק מי הוא חבר ומי סתם אחדזתאומרת שכשתספר לו זה יהייה המבחן שלו, לא שלך

למעלה