היי אנשים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

היי אנשים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קוראים לי ענבר שחר-רביץ ואני חברה של שחר וכותבת מהמחשב שלה. אני מעריצה שרופה של "לחיי האהבה" ובמיוחד של נתי רביץ המלך והחתיך (יותר מיהודה ) ושל סופי ודניאלה המדהימות והשולטות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (למרות שיעל בר זהר יותר שווה...). זהו... .

libi k

New member
יעל שחקנית הרבה יותר מוערכת

דניאלה חמודה אבל לא יותר מזה. סופי נראית כמו גורילה והתפקיד הכי גדול שהיא הגיעה אליו זה מנחה בתוכנית לילדים וגם כנראה שליותר רחוק מזה היא לא מסוגלת.

את טועה לדעתי......................

יעל מוערכת והכל ושחקנית טובה , קראתי ריאיון איתה ועם גיל ברייטינג וזה לא היה הריאיון הכי טוב שבעולם........הם היו דיי מגעילים גם יעל וגם גיל וגם המראיינת....ראית את הראיון הזה ??????????

libi k

New member
כן, קראתי.

זה היה ב"ריטיינג" לפני מס´ שבועות. לפי דעתי הסיבה היחידה שהיא היתה לא הכי נחמדה אליה זה בגלל שהמראיינת הדפוקה הזאת התחילה בעצמה לשאול שאלות משפילות ולרמוז שעכשיו הם התמסחרו ולא עושים תפקידים רציניים. המראיינת כל פעם ציינה שבעבר היא עשתה סרטים ("צומת וולקן", "מרס תורכי" וכו)וסדרות איכותיות ועכשיו סתם "הידרדרה" לטלנובלה, איך את מצפה שהיא תגיב?

יודעת מה צודקת.....................

היא באמת הייתה די מגעילה ובהתחלה חשבתי שהם כאלה (יעל וגיל ) , אבל זה יותר הגיוני שהמראיינת תעבור את הגבולות..... אין לי בעייה עם יעל , ממש לא , היא אחלה לדעתי , פשוט אני לא מתה על סמדר הדמות שלה.....

libi k

New member
אם כבר הזכרנו "ריטיינג"....

יש השבוע בעיתון כמה תמונות ממסיבה שכוללת את רוב הקאסט מ"לחיי האהבה", לקראת השקת היין החדש על השם התוכנית. סופי צדקה מחבקת את יעל הדר המחזיקה את היין. ועוד כמה תמונות..

כן ראיתי את זה.....................

התמונות האלה ממש יפות ! ראית את הגיליון של פנאי פלוס עם דניאלה בשער ? איזה יפה היא שם !

למעלה