היי אנשים,

morgold

New member
היי אנשים,

ידוע לכם למה הפרק של היום היה ב-4 ולא ב-3 וחצי? עשיתי טיימר ל3 וחצי ואז אחותי גילתה ב-5 דקות האחרונות של הפרק שהוא שודר ב-4...

למה זה היה ב 4

כדאי שתדעי שכבר הרבה זמן זה ככה בימים ראשון שני שלישי זה בשעה 4 ורביעי חמישי ושישי זה ב3 וחצי

Indiman1

New member
זה היה היום ב4 בגלל שינויים

בלוח המשדרים עקב הפרשייה של חיים רמון. בערוץ 2 שידרו משדר מיוחד ב 16:30 אז הם החליטו לוותר על השיר שלנו (!!) במקום לוותר על "היפים" ורק להזיז אותה בחצי שעה (למרות שבדר"כ הם עושים הפוך)

morgold

New member
לא יפה לתקוף..!

זה מבחיל אותי לראות שאנשים כמוך מגיבים ככה. זה ממש מגעיל. קודם כל (בלי קשר לזה שאני צופה ותיקה של הסדרה- צופה בה 10 שנים) יכולתי להיות מישהי שרק בזמן האחרון החלה לצפות בה בלי לדעת בדיוק את שעות השידור. שנית, אני לא שאלתי על מתי משדרים היום - ואגב ציינתי את השעה - השאלה שלי הייתה למה לא שידרו בשעה הקבועה כי מאחר ועשיתי טיימר בוידאו (משום מה יש אנשים שלא נמצאים בבית בשעות האלה בגלל עבודה\צבא\עיסוקים אחרים) וגיליתי שהסדרה שודרה חצי שעה מאוחר יותר מהרגיל. ושוב, תודה.

Mikel20

New member
צודקת

ככה לא מתנהגים, לזכות הפורום ייאמר שבדר"כ אנחנו חבר'ה סימפטים ונחמדים מאוד(למעט כשמציעים לנו למלא סקרים מוזרים על הסדרה בשביל כל מיני עבודות ותזות אז אנחנו ממש מגעילים), נשמח אם תצטרפי אלינו באופן פעיל

Indiman1

New member
אכן את צודקת

ועצה לי אלייך - תכווני שיקליט מ15:30 עד 16:30 בכל ימות השבוע. ככה לא תפספסי גם במקרים כאלו (ידוע שערוץ 2 מתעלל בצופיו
) זה מה שאני עושה כי גם אני לא נמצא בבית בשעות האלו.

למעלה