היי אנשים

1Life1Death

New member
היי אנשים

מזמן לא רשמתי פה בגלל הלימודים קרו פה דברים חדשים ?

superdead

New member
הם לא חוצפנים

לפני שבועיים הם התקשרו לאוסנת והודיעו לה שיהיו משחקי כדורעף ושהשידורים ידחו וגם הודיעו שהם קנו את העונה השניה של אטלניס

tactical

New member
אני חייב לתקן אותך...

השבוע ביטלו בגלל כדוריד שבוע הבא יבטלו בגלל כדורעף ושבוע אח"כ אולי יבטלו בגלל קדם אליפות אסיה בזריקת גמדים למרחק

סלמאק

New member
קודם כל, זה ממש לא נכון...

שנית, כידוע לך (או אולי לא?) חיים גיא בכבודו ובעצמו התקשר לקינסי להודיע לה על לוח המשדרים המתוכנן (כולל משחק הכדורעף), ככה שאין טעם לעשות את עצמך מופתע ולהתעצבן, זה גם ככה לא יעזור. שלישית, ככל שיידחה מועד שידור הפרק האחרון לעונה - כך ייטב. גם נישאר במתח לקראתו, וגם הצופים לראשונה בעונה 1 של אטלנטיס לא יפספסו את הפרק הראשון של העונה השנייה, ששידורה יחל לאחר סיום SG1 עונה 9.

tactical

New member
אתה מתכוון....

*כולל משחק הכדור-יד... כדור עף זה עם הרשת באמצע שנית זה שהודיעו זה מאוד יפה אבל למה היה צריך בכלל לבטל משהו בשביל קדם אליפות אירופה בכדור-יד?? מה הלאה? מוקדמות גביע אירופה בקרלינג? אליפות ישראל בבדמינטון? (אל תצחקו יש באמת דבר כזה...) לפעמים נראה שערוץ 1 קונה את זכויות השידור לכל ענפי הספורט שאף אחד אחר לא רצה לקנות... נ.ב הכל נאמר ברוח טובה ובלי עצבים

סלמאק

New member
אם כבר רוח טובה...../images/Emo121.gif

אז למה לא עד הסוף? בוא פשוט נסתכל על הצד החיובי שציינתי בהודעתי הקודמת... האמת היא שדווקא די ייחלתי לזה... נ.ב: נראה לי שהעונה החדשה של אטלנטיס באמת הולכת להחיות פה את העניינים.

Nogmor

New member
וכמו שהומר סימפסון אומר

Doh! או ליתר דיוק, Duuuuuuhhh.....

זה באמת חוצפה...

אני לא משלם אגרה כדי לראות משחקי כדור משונים שלא מענינים אף אחד חוץ מאיזה אוהד מסכן שאין לו את ערוץ הספורט... זה גורם לי ל צ ע ו ק!!!

aerynsun

New member
אבל יש אנשים שספורט

חשוב להם יותר מסטארגייט. ואין שום ערוץ שמשדר את זה. זה היה משחק חשוב דווקא, ונבחרת ישראל ניצחה. יש!

1Life1Death

New member
חשוב או לא

כל פעם שזה או סטארגייט או משהו אחר זה המשהו האחר שיחליפו לסטארגייט שעה ל10 בלילה.... 11 לא צריך פריים

neboris

New member
מסכים איתך

ערוץ 1 הוא ערוץ ממלכתי אז זה הגיוני שהוא משדר גם דברים אחרים חוץ מסטארגייט. אז נכון שאם זה היה משודר בכבלים/לווין אז זה היה שידור מסודר בלי ביטולים ועם שידורים חוזרים, אבל אני לא בטוח שהם היו רוכשים סדרה כזאת בכלל. ותגידו תודה שזה לא משודר בערוצי 2 ו-10 ששם רק הרייטינג קובע וסטארגייט לא היה שורד שם חודש. ומצטרף אליך לאיחולים לנבחרת, אפילו שאף אחד לא ראה את המשחק הם ניצחו נבחרת הרבה יותר חזקה מהם. ואני אישית, מוכן לזה שישדרו איזה משדר ספורט חשוב (ולדעתי, משחק מוקדמות לאליפות אירופה בכדוריד חשוב יותר ממשחק ליגה בטדי/בלומפילד) במקום סטארגייט אם זה קורה פעם-פעמיים בעונה. הרי אנו יודעים בוודאות שכל הפרקים ישודרו ואם אין למישהו סבלנות לחכות שיבקש מדודות לשלוח לו את הפרקים.

למעלה