היי אנשים :)

ל שכזו

New member
היי אנשים :)

ביום חמישי אנחנו מפגינים מול משכן הנשיא (רח' הנשיא בירושליים, קו 13 מתחנהמרכזית, מי שצריך פרטים שיפנה אליי) בגלל שהנשיא שלנו מואשם בהטרדות מיניות ולא מוכן להתפטר, וזה לא ממש נחמד. חוצמזה, שהשבוע הוא שבוע המאבק לאלימות נגד נשים, אז גם יש לנו טיימינג.
ניפגש ב3 בתחנה המרכזית. מי שלא יכול להגיע ל3 יכול להגיע אחרכך. תבואותבואותבואו. לירון 0508560113

ערב רב

New member
אז את אומרת שעם פתיחת חקירה

על כל נושא משרה ציבורית להתפטר, או רק הנשיא, או רק כשמדובר בעבירות מין? עוד לפני שימוע? עוד לפני הגשת כתב אישום? או רק אם החקירה מלווה בסיקור תקשורתי נרחב עד כדי הרשעה תקשורתית? מה לגבי חזקת החפות? נגד זהבה גלאון נפתחה בעבר חקירה בשל אי סדרים כספיים שלא יצא ממנה דבר, האם היא הייתה צריכה להתפטר מיד עם פתיחתה?

ל שכזו

New member
הנקודה הזו הועלתה,

ואנחנו חושבים שיש לנו את הזכות לדרוש שהנשיא שלנו יהיה נקי-כפיים ולא יכתים את כבודו ואת כבוד המדינה. זה הרבה יותר עקרוני כשמדובר בנשיא, שהמהות שלו זה הייצוגיות. כמעט כל פוליטיקאי הואשם בעבר בעבירות כאלו או אחרות, אין טעם "לחפש" אנשים. זו סוגייה שונה כשמדובר בתפקידים שונים וראיות שונות.

הנשיא, באופן מסורתי,

הוא דמות שצריכה לייצג את פניה של המדינה. הייתי אומר שזה נותן לו מעמד אחר מזה של חברי כנסת או בעלי משרות ציבוריות. אני לא חושב שברמה החוקית הוא צריך להתפטר. אני חושב שגם אם הוא חף מפשע לחלוטין הוא צריך לשקול להשעות עצמו מתפקידו, בגלל האופי הרגיש של התפקיד.

ל שכזו

New member
ההפגנה בוטלה

בגלל מחסור כבד באנשים וזמן התארגנות. אבל היא עוד תצא, אתם תראו. P:

למעלה