היי אנשים...

היי אנשים...

אני עוד פחות מ4 חודשים בן 17 ובעוד 3 ימים יש לי שיעור ראשון בנהיגה יש טיפים... ושאלה נוספת האם משרד פתוח בחנוכה ואני יוכל לגשת לתאוריה? תודה...

טיפים

אל תדאג ואל תחפש טיפים, פשוט תבוא רגוע והמורה כבר יסביר לך את הכל ויעזור לך.

MrJacKasS

New member
הממ ...

אני ניגשתי לטסט אחרי חודשיים וחצי של לימוד נהיגה ככה שה4 חודשים האלה די מגבילים אותך.. אני ממליץ לך לחכות איזה חודש-חודש וחצי עם זה כדי שלא ימרחו אותך עד שתיגש לטסט ..

אמממ שיעור 1 בשבוע...

אין הרבה זמן... אחי אני בי"א ויש מוגברים ומבחנים נ.ב המורה חבר של ההורים

רן88

New member
../images/Emo31.gif על שיעור אחד בשבוע

קשה מאוד להתקדם עם שיעור אחד בשבוע. צריך לפחות 2-3, לדעתי. פשוט חבל שתיקח יותר ויותר שיעורים כי כל תחילת שיעור תאלץ להיזכר במה שקרה בשיעור הקודם ולבזבז זמן. כשיש רצף אתה זוכר את הטעויות של השיעור הקודם ויכול לפעול כדי לתקן אותן וכך להתקדם. אני זוכר שהמורה שלי סיפר לי שהתקשרה אליו אמא של תלמיד שרצה להתחיל ללמוד חצי שנה או חמישה חודשים לפני גיל 17 (ולעשות שיעור בשבוע או שיעור בשבועיים). הוא אמר שהוא לא מוכן לקחת אותו עכשיו, ושיחזור אליו עוד חודש-חודשיים. אם אני זוכר נכון, האמא התעקשה וכו' ובסוף החליטה ללכת למורה אחר.

אתה אומר את זה מניסיון?

או שמא שמעת את זה ממישהו ואז העברת את זה כ"תורה למשה מסיני"? כי זה ממש תלוי בתלמיד!!! יש לי חברים שהיו עושים שיעור בשבוע ולא התקדמו ולעומת זאת יש כמה ששיעור 1 בשבוע מספק אותם ולא פוגע להם בהתקדמות.

נצל"ש

מהיום אני יכול לגשת לטסט (לפי משרד הרישוי אני בן 17 (ז"א לפי הלועזי..)).

למעלה