היי אנשים

היי אנשים

אני חדשה פה ויום רביעי אני הולכת לפגוש את ההראלים ואת נינט (וזה לא שקר של אחד באפריל ואני לא הוזה זה אמיתי לגמרי) בקיצור אני יביא לכם תמונות.......... אני גל בת 14 וחצי משדרות ביי בנתיים.............

אאאאאאאאא

ברוכה הבאה מאמוש!!!! רגע את באמת הולכת לראות אותם?? כיאילו מסקעת לא אכפת לי אבל את מויאלי?!<?!?!?!?! יוווו איזה כייף לך!!!!!!!!111 תהנייייייייייייייי ותביאי מלא מלא מלא מלא מלא תמונות!!

M O R I A 15

New member
אאאאאאאאאאאא יאאאאאא באמתתתתת.?????

יאוווווווווו איזה כיףףףף לךךךך
את הולכת לפגש את מויאלוששששש..
חחחח ואיך בדיוק אם אפשר לדעת???????
חחח ואנחנו נוראאא נשמחחחח ונודההה לך מקרבבב לב אם תעלי לכאן את התמונות של מויאלוששש שתצלמי ביום רביעי..
חחחח ותהניייי חמודההה
חחחחח בטוחחח שזה לא שר של 1 באפריל כן??????
אהה וברוכה הבאההה מותקק
מאחלת לך השתלבות מהירהההה והתמכרות נעימההה

אצל חברה שלי בבית

טוב אז ככה לחברה שלי יש אחות ולאחותה יש חברה ולחבר הזה יש בן דוד הבן דוד הזה הוא רפי מרילה (הוא זכה בתוכנית להיות כוכב עם דידי הררי בערוץ 24) אז בקיצור יש לו קשרים עם נינט אז רפי מרילה התקשר לנינט הוא אמר לה אם היא יכולה לבוא לחברה שלי כי היה לה יומולדת לא מזמן אז נינט אמרה "אני לא יכולה להגיע כי יש לי פה המון לחץ עם הצילומים של הטלנובלה זה יהיה בסדר אם אני אשלח את השלישייה של כ"נ2?" אז הוא אמר לה "סבבה יש לנו פה מעריצת מויאל מטורפת" אז נינט עושה "ומה עם סקעת" אז רפי מרילה אמר לה "אל תדאגי אנחנו נמצא גם לו מישהי" והם רצו לעשות את זה כהפתעה אבל בסוף חברה שלי שמעה והם סיפרו לה אז היא אמרה את זה לי אז אמרתי לה שאני חייבת לבוא אליה בואותו יום אז היא אמרה לי סבבה את מוזמנת וזהו

M O R I A 15

New member
חחחחח לא יודעת למה... אבל הקטע הזה

נשמע לי דיי הזוייי חחחח
משום מה נראה לי שזו עוד מתיחה של אחד באפריל..
בכל אופן.. אם זה באמת נכון.. אז אני שמחההה בשבילךךך מותקקק
ואללל תשכחי להביא לנו תמונות של מויאלושששש..
וגם כמובןןן לספר לנו חוויותתת איתווו..

מאי 406

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה מותק!

לא לשכוח למסור להראל שלי את אהבת העצומה.

למעלה