היי אנשים,

kit k@t

New member
היי אנשים,

אני כבר מזמן מחוץ לסצינה של כל מה שהולך או לא הולך בפאוור... בערך מאז שעזבתי את הארץ, אבל מעניין אותי, אנשים פה מקשיבים לרפסודי? או סתם ללוקה טורילי? בארץ הכרתי כל כך הרבה אנשים שאהבו את המוזיקה שלי... ופה אני לא מכירה כמעט. :| ובכלל, יש לכם המלצות ללהקות חדשות? אני מכירה די הרבה... אבל תמיד טוב להכיר עוד. קאט

TarwenR

New member
לוקה ../images/Emo47.gif

כזה מלך וגם רפסודי טובים (שמעתי רק את האלבום power of the dragonflame) אז איפה את עכשיו? להקה ממולצת מאוד- Arwen

McBlack

New member
וולקום (=

שומעים פה רפסודי, כה :) ואיפה את נמצאת שאנשים לא אוהבים פאוור?
אמממ המלצות... סונטה ארקטיקה ונייטוויש למשל...

ברוכה הבאה!

אני טרם הספיקותי להכיר אותם לעומק, אבל ממה שכבר שמעתי, נהניתי מאוד. (בקרוב, בתקווה, ביקורת מפורטת על Legendary Tales), ויש כאן גם עוד כמה שאוהבים. המלצות ללהקות חדשות - לא יודעת מה את מכירה כבר, אבל מהלהקות שכבר הוזכרו בשרשור, Blind Guardian נהדרים (וכמו ל-Rhapsody, גם להם בהרבה שירים ליריקה העוסקת בפנטזיה - במובן קצת שונה, אבל בכל זאת) וגם Edguy.

kit k@t

New member
:) היי

משעשע.. תמיד יש את הלהקות ששומעים את השם שלהן ומעקמים פרצוף, ואז כששומעים את המוזיקה מגלים שהם להקה נהדרת. ככה היה לי עם EdGuy ועם Helloween... צריך לעשות שירשור "מה הלהקה שיש לה את השם ההכי אידיוטי, ואת המוזיקה ההכי מגניבה" קאט

orrrrrrrrr

New member
דווקא

לדעתי helloween זה שם מאוד יפה, וכמובן שזאת להקה בת ז*נה! אחת האוהבות עלי! חוזר לשמוע את save us

kit k@t

New member
באמת להקה מצוינת...

אבל השם נישמע כזה ילדותי.. מתלהב משהו. קאט

orrrrrrrrr

New member
לא רק מצוינת

היא זו שהתחילה את כל עניין הפאור מטאל! בזכות האלבום קיפר או דה שבאן קיז עם השירים המופלאים שם במיוחד בזכות halloween- ואז הישועה השניה הגיעה החלק השני של האלבום עם "השומר..."

McBlack

New member
חיחיחי *מסמיקה*

<מה הקיצור של הסמיילי המסמיק?> קראת לי מאיה?

McBlack

New member
חחחח כה... מאיה זה השם, לצערי

אבל זה כזה רשמי... <אהםנויקואהם אהם> את יודעת מאיפה זה נויקו לא? (Noikoo/Noiku)
חיחיחי טנקיו הייתי צכה לבדוק אותו

מה? הייתי בטוחה שסתם קראת לי ככה

מה זה בכלל? ונמממ, אני צריכה להמציא לך כינוי. *חושבת* אין לי רעיון.
אני אחזור אלייך עם זה. בנתיים את מאי.

McBlack

New member
חחחחח מאי... כמה לא צפוי (=

נויקו... אממממ ככה קראה תמר <מהספר של דוד גרוסמן, מישהו לרוץ איתו> לנועה, איזושהי ילדה בת 4... בת של מכרה שלה... קראתי את זה די מזמן, פשוט הייתי חייבת לקרוא לאיזה נועה שאני מכירה נויקו... נוי ונועיתוש כבר תפוסים

McBlack

New member
קראתי אותו פעמיים חעחעחע

בפעם השנייה בשביל יומן קריאה... להיזכר בכל הפרטים דוד גרוסמן טווווווווב

kit k@t

New member
אני בכל מקום...

נודדת שכזו. הכרתי את כל הלהקות שהמלצתם עליהן, חוץ מאחת, אני אבדוק אותה. אני גרה בארה"ב, בדרום קליפורניה. לא ממש מקום מטאליסטי, אבל היו כמה אנשים טובים שהכירו את המוזיקה שלי... עכשיו אני אחרי תיכון, ולמרות שנורא בא לי אני לא ממש ניגשת לכל מי שלבוש בשחור ומתחילה איתו.. בעיקר כשאני ממש לא מתלבשת ככה יותר... אני נראית כמו סתם מישהי שרוצה לפגוש את הסולן של בלינק או משהו... קאט

orrrrrrrrr

New member
בלינק../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

עכשיו לכלכת!

למעלה