היי אנשים!!

DbZ gIrL

New member
היי אנשים!!

אני חדשה פה, אני חולה על ג'קאס וכול מני דברים בעצם, אפשר להגיד שאני טומבוי... טוב חבר'ה, תהנו!!! jackass rules

holly shit

New member
ברוכה הבאה../images/Emo129.gif../images/Emo140.gif

מאיפה את, בת כמה ואיך קוראים לך? חוץ מזה מקווה שתישארי ותהני..

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif מה אז כל מי שאוהבת..

ג'קאס וקסייט וכל השיט אז היא טומבוי? לא לא.. אבל ברוכה הבאה בכל זאת!

omni96

New member
רגע

אז קוראים לך טומ ואת בוי? ברוכה הבאה או ברוך הבא

Alexa Zoom

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

אפשר להגיד שאת טומבוי? מה זה אמור להביע? טוב בסדר...אם כיף לך, למה לא?

DbZ gIrL

New member
../images/Emo66.gifוואי איזה אנשים אתם...

כולה אמרתי שאני קצת טומבוי וישר לעשות מזה עניין גדול כאילו מה?.. אין לכם מה לעשות בחיים ואם אתם אומרים שזה שאני אוהבת ג'קאס וכאלה זה לא אומר שאני טומבוי אז אתם צודקים אבל אתם לא מכירים אותי ככה שאתם לא ממש יודעים אם אני טומבוי או לא אבל אם אני אומרת לכם שאני טומבוי אז תאמינו לי למה אתם לא מכירים אותי ולא יודעים אם אני משקרת או לא אז תקחו מה שיש ותהנו...

וואו, להרגע.

אני בטוחה שהם אמרו את זה בצחוק. ככה זה בפורום הזה, יש הרבה אנשים בלי טאקט ובלי יכולת לנסח דברים יפה. אל תקחי קשה.

bobby6killer

New member
היי הכל בצחוק

פשוט היה די מוזר שאמרת שאת טומבוי אז צחקנו... תרגיעי... ותגידי,אם את תומבוי את נוסעת על תומקאר?

SAMAR

New member
חחחח...

אני בטוחה שאת ילדה נחמדה מאוד! אין סיבה לברוח...אני מאמינה לך שאת טומבוי ואם טוב לך ככה אז גם לי [גם אני אפשר לומר סוג של טומבוי] בהחלט צודקת...יחי הטומבויז! יחי ג'קאס!

sweet 666

New member
ואם.....אם אנחנו אומרים שאת טובמוי?

זה אומר שאת טומבוי, העצם לא, אנחנו אומרים שאת טומבוי ואז את יכולה להגיד שאת לא טומבוי ואנחנו טומבוי אבל אנחנו זה הרבה, אז איך נדע? ואם נגיד תגידי להגיד לגנית שהיא רקדנית וטומבוי..? לא משנה! ברוכה הבאה...ואם..

holly shit

New member
וואי..ואם..

בחיים שלי לא ראיתי הודעה פחות מובנת מזו מה זה אומר?

sweet 666

New member
זה אומר ש...

אם את אומרת שאת טומבוי, העצם לא, אנחנו אומרים שאת טומבוי ואז את יכולה להגיד שאת לא טומבוי ואנחנו טומבוי אבל אנחנו זה הרבה, אז איך נדע? ואם נגיד תגידי להגיד לגנית שהיא רקדנית וטומבוי..?

holly shit

New member
אז היא תיעלב?

ד"א את מכירה מישהי שקוראים לה גנית? לאחותי קוראים ככה אבל היא מבועסת רצח כולה מהשם, החליפה אותו.. *חדירה קטנה לאנושיות*

למעלה