היי אנשים

leeseg

New member
היי אנשים

הייי אנשים בגלל שאני חדשה פה הבאתי לכם איזה שאלון שכל אחד יענה וככה נכיר אחד את השני יותר טוב אני אענה עליו ראשונה: קיץ או חורף- קיץ....מומולדת בריטני או כריסטינה- בריטני ה100ממת מארון 5 או אוונסנס{ איך שלא כותבים }- אוונסנס שיר אחרון ששמעתי- פינוקיו סרט אחרון שראיתי- טיטאניק, ראיתי את הסרט בוידאו אתמול בלילה מאכל אחרון שאכלתי-תפוח משקה אחרון ששתיתי- שוקו תוכנית טלויזיה שראיתי- "צער גידול בנות" ו"פלוריסיינטה" טקס אחרון שראיתי- "פרסי אם טי וי ברומא" תפוז או תפוח- המממ....תפוז....לא....תפוח....לא....{ בקיצר הבנתם } מתמטיקה או אנגלית- אנגלית....זה יותר קל מה מזכירות לי המילים הבאות: חזה-פמלה אנדרסון דתיים-בני-ברק עישון- סיגרייה מפחיד- רוחות רפאים לא מפחיד- אשלי אולסן איידס-עפרה חזה תינוק-הדבר הכי רך וחמוד בעולם תינוקת-כנ"ל זמרת- מאיה בוסקילה זמר-אבי מסיקה פרסומת או ג'ינגל-ג'ינגל

אני אוהבת שאלונים:)

קיץ או חורף- ברור שחורף!!!
בריטני או כריסטינה- איכס אפחת.. מארון 5 או אוונסנס{ איך שלא כותבים }- גם אפחד.. שיר אחרון ששמעתי- בטח שאבוא של מוש הפרע:) מתנגן לי בדיוק כרגע במערכת.. סרט אחרון שראיתי- נראה לי מה נשים רוצות.. מאכל אחרון שאכלתי- גבינה צהובה:p משקה אחרון ששתיתי- מים תוכנית טלויזיה שראיתי- לא יצא לי לראות היום טלווזיה... טקס אחרון שראיתי- טקס לזכר חללי מבצע קדש.. תפוז או תפוח- תפוח...אבל אולי שיתחילו להיות תפוזים טעימים זה ישתנה.. מתמטיקה או אנגלית- מתמטיקה...אבל המורה שלי לאנגלית כזה חמוד שהוא מחייך
מה מזכירות לי המילים הבאות: חזה- חזיה[?] דתיים- האחים החמודים האלה
אני צריכה אחד כזה בבית.. עישון- אם זה נראה כמו ברווז אמבטיה..מרגיש כמו ברווז אמבטיה זה ברווז אמבטיה[?] מפחיד- ג'וקים לא מפחיד- המורה שלי לתנך..כפרע עליו:) איידס- קוף תינוק- חטיפה תינוקת- חטיפה זמרת- אורית שחף:) זמר- מוש בן ארי טוף ואני לא יכולה לקפח את השוטים..ותדגים..ואת בוטן..ואת איפה הילד..ואת תומר יוסף כפרות עליהם:)

lirazbarbie

New member
שוב זאת שעונהפה רק על שאלונים

ויש פה די הרבה.......... קיץ או חורף- חורף! ואני לא חושבת שיש מה להסביר בריטני או כריסטינה- יק מארון 5 או אוונסנס- אפחד שיר אחרון ששמעתי- איזה טרנס אצל בני באוטו סרט אחרון שראיתי- וואי..... אמ..... לא זוכרת מאכל אחרון שאכלתי-פיצה משקה אחרון ששתיתי- קולה תוכנית טלויזיה שראיתי- משחק מכור טקס אחרון שראיתי- יום הזיכרון תפוז או תפוח- תפוז מתמטיקה או אנגלית- מתמטיקה- קל מה מזכירות לי המילים הבאות: חזה- אפשר עוד קצת? דתיים- אמ..... שום דבר מיוחד עישון- עשן מפחיד- סערה בים (ים מבטא אצלי כל רגש קיים בגלל זה זה הדבר שאני הכי אוהבת) לא מפחיד- אחי הקטן?!!?? איידס- הצבע אדום משום מה תינוק- כ"כ רוצה אחד כזה כבר תינוקת-שתהיה בת ויקראו לה נעם (סיפור ארוך) זמרת- רונה קינן זמר-ברגע זה אף אחד מיוחד- אבל תמיד תשאר חיבה לאמינם פרסומת או ג'ינגל-ג'ינגל

../images/Emo45.gif תורי ../images/Emo188.gif

קיץ או חורף- חורף בריטני או כריסטינה- אף אחת
מארון 5 או אוונסנס{ איך שלא כותבים }- אף אחד... שיר אחרון ששמעתי- Beatles - Lucy In The Sky With Diamonds סרט אחרון שראיתי- סרט של צארלי צפלין - הבהלה לזהב מאכל אחרון שאכלתי-מסטיק משקה אחרון ששתיתי- שוקו תוכנית טלויזיה שראיתי- NYPD טקס אחרון שראיתי- טקס פתיחת שנה בצופים תפוז או תפוח- המממ....תפוז....לא....תפוח....לא....{ בקיצר הבנתם } מתמטיקה או אנגלית- אנגלית, אני שונא מתמטיקה מה מזכירות לי המילים הבאות: חזה- גדול דתיים- חילוניים עישון- איכס ! מפחיד- מים לא מפחיד- גבהים איידס- מוות תינוק- חמוד תינוקת- חמודה זמרת- זוסן וגה זמר- מתי כספי פרסומת או ג'ינגל פרסומת

spiritspirit

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo188.gif../images/Emo186.gif-->../images/Emo11.gif

קיץ או חורף- קיץ בריטני או כריסטינה- אף אחת מארון 5 או אוונסנס{ איך שלא כותבים }- אף אחד... שיר אחרון ששמעתי- יהודים -אם כבר סרט אחרון שראיתי- . לא 'דעת מאכל אחרון שאכלתי-קלמנטינה. אתמול ? משקה אחרון ששתיתי-מים. תוכנית טלויזיה = אדיר מילר טקס אחרון שראיתי- ממממ
תפוז או תפוח- אמ . התלבטות . נראה לי.. תפוז
לא.~~~ תפוח
מתמטיקה או אנגלית- יאכס. לא !
מה מזכירות לי המילים הבאות: חזה- פרטי! דתיים- חילוניים עישון- מוות מפחיד-בלי המחשב. לא מפחיד- עם המחשב
איידס- מוות תינוק- חמוד תינוקת- חמודה זמרת- רונן קייטינג זמר- אופס .זה למעלה. פרסומת או ג'ינגל------>אף אחד

KitiKiti

New member
../images/Emo42.gifעונה:פליז קראו!

קיץ או חורף-קיץ-בריכה,ים,חום..(למרות שהיומולדת שלי בחורף) בריטני או כריסטינה-כריסטינה מארון 5 או אוונסנס{ איך שלא כותבים }-לא מכירה אותם שיר אחרון ששמעתי-איזה שיר של OZON.. סרט אחרון שראיתי-קלולס,אתמול בדיוידי מאכל אחרון שאכלתי-לא זוכרת.(כי היום עוד לא אכתי כלום..רק תרופה נגד כאב גרון) משקה אחרון ששתיתי-מיץ מנגו תוכנית טלויזיה שראיתי-היום עוד לא ראיתי כלום טקס אחרון שראיתי-כלום השנה תפוז או תפוח-תפוח מתמטיקה או אנגלית-אנגלית מה מזכירות לי המילים הבאות: חזה-פמידיד שלי שזה הדבר היחידי שהוא חושב עליו כל הזמן דתיים-לא מזכיר לי כלום עישון-ילד מהכתה שלי שמעשן ביום איזה 50 סיגריות עם לא יותר..איכס מפחיד-פרדי קרוגר.(הסרט היחידי שקצת פחדתי בו..) לא מפחיד-חושך איידס-מיה ממיכאלה תינוק-בן דוד שלי. תינוקת-אםם..כלום זמרת-כלום זמר-כלום פרסומת או ג'ינגל-פרסומת

מישהו קורא בכלל את התשובות?

בכל זאת כיף לענות :) קיץ או חורף- קיץ!!! לא סובלת את החורף. בריטני או כריסטינה- לא זאת ולא זאת. מארון 5 או אוונסנס{ איך שלא כותבים }- maroon 5!!!!! שיר אחרון ששמעתי- עוד לא הדלקתי את הרמקולים. סרט אחרון שראיתי- הצעקה, אתמול בלילה. מאכל אחרון שאכלתי-עוגת שיש. משקה אחרון ששתיתי- קפה. תוכנית טלויזיה שראיתי- אני רואה הרבה. את מתכוונת לאחרונה? טקס אחרון שראיתי- כל הטקסים האלה משעממים, לא רואה אותם. אם זה באמת מעניין אני מתעדכנת בבוקר מי זכה. תפוז או תפוח- עוד משהו שאני לא סובלת זה תפוזים בעע. מתמטיקה או אנגלית- מתמטיקה. מה מזכירות לי המילים הבאות: חזה- אישה. דתיים- אמונה. עישון- מסריח. מפחיד- מבנים גבוהים. לא מפחיד- סרטי אימה. איידס- סקס. תינוק- טוהר. תינוקת- גם. זמרת- שירי אהבה. זמר- רוק. פרסומת או ג'ינגל- כסף!!! היה נחמד.. חחח

תראי, אני לא אשקר לך

אני 3 יחידות, זה ממש קל וכיף. אנגלית לעומת זאת, שיעור ממש ממש משעמם..במתמטיקה יש משהו מאתגר. :)

MikeY fReAk

New member
אני:)../images/Emo79.gif

קיץ או חורף- חורף.. בריטני או כריסטינה- אף אחת מהן
מארון 5 או אוונסנס{ איך שלא כותבים } אממ.. שיר אחרון ששמעתי- אממ של אתניקס..ממשממש לא אהבתי
סרט אחרון שראיתי- חדשות הספנות..אבל לא סיימתי לראות.. מאכל אחרון שאכלתי- תפוח משקה אחרון ששתיתי- מזמן לא שתית! זה רעיון טוב תוכנית טלויזיה שראיתי- פספוסים טקס אחרון שראיתי- בנ"ע?
תפוז או תפוח- תפוז! אבל רק אם הוא חמוץ..תפוח! אבל רק אם הוא חמוץ.. מתמטיקה או אנגלית- אנגלית מה מזכירות לי המילים הבאות: חזה-אחזיה
דתיים-כיפה סרוגה עישון-הופעות של משינה:S מפחיד-איזה שביל בשכונה שלנו.. לא מפחיד-נייר טואלט איידס-ערפאת.. (שירן תעשי לי-)תינוק- משהו ששירן תעשה לי.. (שירן תעשי לי-)תינוקת-כנ"ל זמרת-אבריל לאבין זמר-יובל בנאי שיחיה פרסומת או ג'ינגל-מרגרינה עץ הזית פה פה פה מי היה מאמין, מרגרינה בריאה והטעם מדהההההים, עץ הזית!

שאלונים זה מגניב. ../images/Emo9.gif

קיץ או חורף? חורף.
בריטני או כריסטינה? כריסטינה. [
]
מארון 5 או אוונסנס? Evanescence.
שיר אחרון ששמעתי- How you remind me- Nickelback.
סרט אחרון שראיתי- הומלס בהארוורד.
מאכל אחרון שאכלתי- בשר מוקפץ הזוי שאמא מכינה ומקרונים.
משקה אחרון ששתיתי- מים.
תכנית טלויזיה שראיתי-
לא זוכרת. אני לא רואה טלויזיה בכלל.
טקס אחרון שראיתי- רבין. לפני איזה חודש.
תפוז או תפוח- תפוזים לשלטון.
מתמטיקה או אנגלית- אנגלית.
המילים הבאות מזכירות לי..-
חזה- ממ. שני שקים מלאים במים התלויים לי מתחת לצוואר.
[כמה רע גרמתי לזה להשמע.]
דתיים- מצחיקים.
עישון- מלברו אדום.
מפחיד- חושך.
לא מפחיד- שמוציק? ^^
איידס- No sex.
תינוק-
חמוד.
תינוקת-
יפהפיה.
זמרת- איימי לי.
זמר- משה דץ?