היי אנשים...

Uranium

New member
היי אנשים...

היי לכם, אני די מתעניין בפורום הזה ואני די יודע שהפורום הזה קיים המון זמן ואני אישית הייתי נכנס ומציץ לפעמים לפני שנה ו..., אבל די הפסקתי וחבל.. אבל הפעם הייתי רוצה להשתתף פה ולדבר עם אנשים שחיים גם בחו"ל... קוראים לי תבור, אני גר באוסטרליה ואני בן 16. עוד כמה ימים (15 ימים) אני "יחגוג" את השנה מאז שעברתי לאוסטרליה מהארץ... אני בנאדם די רגיש שכזה ואני נוטה להסחף עם מצבי רוח... אני גר באוסטרליה כבר כמעט נה ועדיין קצת קשה בחברה פה, אני הגעתי לאוסטרליה כבן אדם ממש שבור ועצוב ועכשיו אני מרגיש את השיפור, הפרידה מהחברים, המשפחה וכולם גרמה לי לדיכאון והיה לי קשה לדבר ולהתחבר עם אנשים, כנ"ל בגלל השפה, את רוב מה שחוויתי כתבתי כבר שנה ו-3 ימים בבלוג שלי "מלבורן לא מחכה לי" ואני די רואה את ההבדל בין מה שכתבתי לפני שעזבתי ועכשיו... זה כל כך מוזר... אני רוצה להצטרף לפורום הזה ככה סתם שאנשים יבינו אותי... אני מחפש אנשים שמזדהים איתי ומבינים באמת מה זה לעזוב את כולם, לעזוב ולוותר על מי שהיה לך בשביל התחלה טובה יותר... אז שלום לכולם ומי שחושב על איזה משהו או רוצה להזדהות או סתם להגיב מוזמן... שלום לכולכם...

ציקהלה

New member
אני לא מזדהה איתך אבל

ברוך הבא אני ממש שמח שהמצב שלך משתפר... ואני אייר או ציקהלה ואני גר ביוסטון כבר כימעט שנה... אני דיי אוהב את זה אבל זה רק שאני משוגע קצת ושאני מסתגל להכל חוץ מלשגיעות כתיב (אני דיסלקט) אפשר לבוא אלייך? אני ממש אוהב את אוסטרליה....

Uranium

New member
אם יש לך כסף..

לטוס מארה"ב לאוסטרליה אני יפתח....

Uranium

New member
חחחח... הוא מוזמן לבוא, ואם הוא...

רוצה הוא מוזמן להשתקע פה ולהביא לי כסף!

becker

New member
אפשר להגיד שאני קצת מתקשר

להודעה שלךך... אני מחר בלילה עובר לקליפורניה, עדיין לא הייתי שם אבל בינתיים הכל כל כך קשה לי לעזוב את כולם כאן שאני לא יודע איך יהיה שם...

למעלה