היי אנשים!

Lt ResheF 55

New member
היי אנשים!

לא נעלמתי, אני עדיין פה, חי ונושם. היו חזרתי מ 8 ימים בניו יורק. סורי שלא הודעתי רציתי קצת שקט לנקות את הראש לפני גיוס. אז כמובן שניו יורק מדהימה, אני לא יכולל כתוב עליה, זה אף פעם לא ייגמר. תשמרו על עצמכם אנשים ונדבר. אגב מישהו יכול לספר בקצרה או בעצם באריכות מה היה יום ראשון? לא ראיתי את הפרק =\

qt1

New member
רשף זה מה שהיה:

רפי ממשיך לחזר אחרי עדיה ומחליט להכנס לעסקים עם דורון , עדיה נותנת לו איזה 45.000 $ ואומרת לו שזו עסקה, הם יתחלקו בכסף אם הוא יצליח ואם לא , אז הלך הכסף... אח"כ היא מבקשת ממנו להגיד תודה לאלוהים באיזו תפילה והוא אומר. רפי מאוד גאה בצילומים שהוא צילם את ליה ומראה לאלה שהופכת את אחד הצילומים לשומר מסך במחשב שלה.
יואל ממשיך לחזר אחרי יעל , נותן לה כרטיס להצגה של ניל יאנג, מלווה אותה לרכבת ,היא אומרת לו שהיא גרה בזכרון יעקב מתמיד והמקום אהוב עליה, הוא נותן לה נשיקה על הלחי וחוזר לעבודה , תאורן אתה יודע, צריך לפרק הכל בסוף...
יואל מחפש דירה לקניה, הוא אומר לרפי שבגיל 40 צריך דירה משלו ולא לחיות ככה כמו בגיל 20 עם שותף לדירה וכאלה.
דניאלה הולכת לאיזה אודישן ומזייפת פחד , משנים לה את המקצב של השיר למשהו איטי וזה עאלק יותר טוב, בינתיים זה ממשיך אני לא יודעת לאן זה מתכוון להמשיך , אבל היא שרה אולרייט. כשהיא חוזרת הביתה היא מתישבת בסלון ושומעת את איה ומישהו צוחקים ומתמזמזים , היא יושבת ובוהה כמו שהיא יודעת , ואז איתן יוצא מהחדר ואומר "דניאלה" והיא אומרת "איתן" ומה העיניינים וכו' , בקיצור אין שום דבר של קנאה , סתם כזה אומרת לאיה שהיא בבאסה ואיה נכנסת לחדר עם איתן הכל כזה באדישות כאילו.
אלה מורידה את כל המגנטים מהמקרר אלה שקשורים לרפי, היא גם מוחקת את התמונה שהפכה לשומר מסך , של רפי וליה, זאת בעקבות מה שאלון אמר לה שנמאס לו מרפי ושהיא לא מניחה לרפי להמשיך בחייו , משהו בסגנון הזה, נדמה לי שהיו עוד כמה דברים שהיא שמה בסלסלה , לקחה סלסלה אדומה כזו ושמה בה דברים שקשורים לרפי.
דורון רוצה לחזור לארץ כי נמאס לו מהאבא של מרים , הוא אולי יצליח עם הדגים ואולי לא , אולי אם רפי יכנס איתו לעסק אז כן , אולי לא... כרגיל לא ממש מאושר דורון. זהו , שמחה שנהנית באמריקה ,מתי מתגייס רשף,?

qt1

New member
פששששששששש איך הזמן רץ../images/Emo13.gif

אתה כבר יודע לאן אתה תגויס? אולי ביקשת לאן שהוא? שתף אם בא לך , או שאתה כותב בפורום מתגייסים? לא קראתי שם כבר כמה זמן למרות שמעניין שם... בהצלחה איך שלא יהיה ותשמור על עצמך ועל המולדת

Lt ResheF 55

New member
כן אה =\

זוכרת פעם שהייתי כזה קטן?
אני יודע
אני הולך להיות בחיל הים אני אהיה כוסית עם מדים לבנים
או לסטילים או לדבורים על זה אני עוד לא סגור
לשמור על עצמי אני אשמור (למדתי לשחות
) על המולדת? יאלה למה לא
אח"כ אבל אני בניו יורק!

qt1

New member
כוסית במדים לבנים? אתה?../images/Emo12.gif

צורה לך
איזה חתיך הורס תהיה, לא שחסר לך היום אבל במדים הלבנים , סוף... אין עליך בן אדם , אתה בטוח שלא עדיף לך ירוק?
אתה עוד לא התגייסת וכבר יודע שתהיה בניו יורק? קשור לסקס ו........?
האמת גם האחיין שלי אחרי השירות הצבאי , עבד קצת , חסך כסף וטס מכאן לUSA , עבד חזר ושוב נסע, העיקר שיבלה , טוב לו שם , חפיף... קח הכל בקלות כוסית במדים לבנים , הרסת אותי

qt1

New member
superstar* לא כתבת לאן את נוסעת

אני מקווה שכשתחזרי תמצאי את ההודעה שלי בדפים שיעברו, ושנהנית מכל רגע בחו"ל. ברוכה השבה , לא משנה מתי תקראי את זה

Lt ResheF 55

New member
../images/Emo12.gif אני? חתיך?!

What's wrong with you?
בטח שעדיף לי לבן, זה מושך בנות
בטח, אחרי צבא אני חייב לגור בניו יורק, זה ה-מקום! סקס? מה איתו? כמה שיותר יותר טוב! שבת שללללום

qt1

New member
בטח חתיך../images/Emo59.gif

ושיבוא מישהו ויגיד אחרת
אין עליך רשף
גבר

qt1

New member
../images/Emo140.gif אל תשכח שיש היום עוד פרק../images/Emo23.gif

רומי תהיה

למעלה