היי אנשים...

Hadar107

New member
היי אנשים...

היי טוב נו בסדר...חדשה פה..יאדה יאדה... אני אוהבת ת'סדרה ואני תוהה אם מישהו באמת לוקח ת'סדרה ברצינות...יעני חושב על מסרים וכאלה... ואני לא יודעת אם דיברתם על זה כבר אבל הקטע עם הרב(אבא של גרייס...איזה קטעים) אז עד עכשיו עדיין לא הבנתי מה היה הקטע שלו והוא לא נראה לי בכלל עזר לה במשהו...ומה היה הקטע של להכניס ת'יהדות?!מילא אם זה היה עוזר לה איכשהוא.. טוב סתם מחשבות של עשרה לחצות.. טולו

Goooofy

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo24.gif

לי קוראים הדר. ורק רציתי להוסיף אם כבר דיברת על גרייס ואבא שלה זה הזכיר לי...שראיתי באתר TVTome שהשחקנית שמשחקת את גרייס נולדה בארץ והשם העברי שלה הוא סיוון....זה כמובן אם האינפורמציה נכונה (ובדרך כלל היא כן). לילה טוב, הדר

Hadar107

New member
מגננניישש...

נשמע לא מציאותי אבל מגניב וגם לי קוראים הדר (אם עדיין לא שמו לב..) ואת יותר בקטע העלילתי של הסדרה או שה"מסרים" עושים לך משהו?(מחשבות של מגמת קולנוע-ספרות...) אה!ואני במתח לראות כבר מה יקרה עם אדם!!וג'יין...

../images/Emo141.gifברוכה הבאה

לי קוראים תו... תיהני בפורום
וואו, מאיזה אתר מצאת את המידע הזה על גרייס?.. כתוב שם כמה פעמים (אם בכלל) היא מבקרת בארץ????

ממש לא נראה

לי מציאותי. זה נשמע יותר כמו תעלול של אנשים שמבינים במחשבים. אם היא הייתה ישראלית- אפשר היה להיות בטוחים שהיו המון כתבות עליה ועל הסדרה בכל מיני עיתוני טלוויזיה.

Goooofy

New member
האתר TVTome הוא בהחלט לא

אתר חובבני, אני חושבת שהוא אחד מהאתרים היותר אמינים ומוצלחים שיש ברשת. בעיקרון יש מישהו שאחראי על כל נושא ונושא באתר, בד"כ מדובר באדם שאוהב את הסדרה או את השחקן/שחקנית המסויימת. וכן הם לא מהאנשים שמחזיקים את האתר עצמו, אבל האינפורמציה שנמצאת באתר היא לא סתם אינפורמציה וחוץ מזה...איזה אינטרס יש למישהו לכתוב כזה דבר סתם. אני אישית חושבת שזה נכון ויכול להיות שמכיוון שהסדרה יחסית חדשה והשחקנית שמשחקת את גרייס עדיין לא מוכרת כל כך אין יותר אינפורמציה עליה באינטרנט. בטח בחודשים הקרובים יופיעו יותר מאמרים וקטעי מידע עליה ואז נוכל להיות בטוחים. אני מוסיפה קישור לחלק באתר של הסדרה וגם קישור לאינפורמציה על השחקנית שמשחקת את גרייס.

יש לי רעיון...

אולי לשם שינוי נישאר לראות את הכתוביות אחרי הסדרה ונראה מה השם האמיתי של גרייס

היי ברוכה הבאה...

היי אני עופרי... וכן דיברנו על המסרים של הסדרה, ויש רבים, אני יכולה לדבר איתך עליהם בלי סוף, נראה לי שהם הכניסו ת'קטע של היהדות בגלל שבגדול ה' הוא יהודי... וסתם... נראה לי... אממ... מקווה שתהני בפורום... ביי ביי

S h a y 9 9 9

New member
../images/Emo9.gifברוכה הבאה יאדה יאדה...

על גבי הפורום הזה תוכלי למצוא הרבה שירשורים ודיונים שעוסקים במסרים של הסידרה לפעמים שוללים את המסרים, לפעמים מחדדים אותם ובכל מקרה בהחלט חושבים עליהם... אבא של גרייס הוא איש דת שבא לתת איזון בעולם של ג'ואן, מכיוון שאמא של ג'ואן מתייעץ הרבה עם כומר שנותן לה את נקודת המבט הנוצרית (פרוטסטנית-נדמה לי), אז הכותבים ודאי הרגישו צורך להראות לג'ואן שגם כשהולכים לכיוון הדתי יש יותר מאפשרות אחת להסתכל על דברים ויש יותר מדרך אחת לבחור. סך הכל נדמה לי שדברי הרב היו מאוד במקום בפרק הזה... יצר הטוב ויצר הרע שיחקו משחק מאוד מעניין בפרק הזה.. אם הפרק היה מתחיל בג'ואן מרסקת את הפסל של אדם סביר להניח שכולנו פה היינו חושבים שנתנפל עליה איזה יצר רע...כי לא יכול להיות סיבה טובה לעשות דבר כזה, נכון?

יאא אני חושבת שממש לא הבנתי

את הפרק ההוא..!!! מה היה הקטע? זה היה ה' שביקש מימנה להרוס? או שהוא בכלל לא התכוון להגיד לה להרוס? או שזה היה היצר הרע או משו כזה?! לא הבנתי מזה כלום..!!

OrdinaryDay

New member
היא לא הייתה אמורה להרוס את הפסל

היא פשוט לא חשבה מספיק. אני חושבת שבגלל שזו תוכנית על אלוהים אמונה וכ'ו, הכותבים מנסים לתת לנו כמה כמה נקודות מבטעל כל דת בכדי שרובנו נוכל בעצם להתחבר למה שהולך שם. מה שגם מנסים להמנע מהקביעה הזו שבעצם יש רק דת אחת שכולם צריכים להאמין בה. אז נותנים לנו עוד דתות בפרק בכדי להדגיש את זה שיש כמה דתות בעולם ולא כולם מאמינים באותו אמונה.

אה... מגניב...

אבל מה היה הקטע עם הטשן? את חושבת שהוא יבוא מתישהוא להטריד את ג'ואן?!

Hadar107

New member
אז זהו ש...

שכל הקטע היה שהראו שהיהדות אמרה שזה היה יצר הרע והנצרות שזה שטן... ובאמת יהיה מגניב אם השטן יבקר אותה...אבל נראה לי שהוא כבר ביקר..נראה לי שהוא זה שרמז לה רמזים דקים להרוס ת'פסל...השוטר השחור ההוא...חסר להם אם היה לזה קשר!!

ברוכה הבאה לפורום!../images/Emo13.gif

לי קוראים דניה. נעים להכירך!
אני חושבת ולוקחת ברצינות על המסרים שהסדרה מעבירה מהסיבה הפשוטה שהם מסרים חשובים שצריך להתייחס אליהם ברצינות. רק להבהיר את עצמי- "ג'ואן מארקדיה" היא לא האלוהים שלי ולא כל מסר שמופיע בה נראה לי אוטומטית קדוש. אני לא פאנגירל מטורפת. (עדיין...
) הנושאים המדוברים חצו את מחשבותי יותר מפעם אחת במהלך שנות חיי הקצרות הרבה לפני עליית הסדרה לשידור, משום שהם נושאים חשובים שבלי שום קשר לסדרה אני חושבת שכל אחד צריך לבסס דעה כלשהי עליהם. ועכשיו ראיתי מה השעה וזזתי לראות ג'ואן. מקווה שתהני בפורום!

Hadar107

New member
היי דניה!!

(סוף סוף מישהו עם שם...חוץ מהדר ה"גופואית"...) אני חושבת שככה זה עם כולם הקטע של המחשבות...חוץ אולי מהפנאטים באמת.. בגלל זה זה היה מגניב לי...כי חשבתי על זה לפני ופתאום מגיעה סדרה משום מקום ומתחילה לשלב את זה...אחלה רעיון! טוב תודה בכל אופן צפרדעונית(אחלה כינוי!!)

למעלה