היי אנשים....

animosity

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח...

אמממממממ.....אין סרטים... אני אתקשר מתישו :) אני ליאור..דרך אגב :) חיח איך קוראים לך?

WorldCenter

New member
מכיר שם כמה

חלק מהחבר'ה בכלל אין להם בית ולחלק השני אין מסגרת למשל בית ספר וכ"ו ולמעטים יש שם להם את שניהם. ובאמת לנקות זה באמת נשמע מגעיל!

ariq3

New member
תשובה

זה לא קבוצה מסיומת, זה פשוט החבר`ה שנמצאים 24 שעות שם ומבזבים את החיים שלהם! אני מכיר אישית את רוב החבר`ה האלה וחבל שהם מתבזבזים שם!

ariq3

New member
תשובה

זה לא קבוצה מסיומת, זה פשוט החבר`ה שנמצאים 24 שעות שם ומבזבים את החיים שלהם! אני מכיר אישית את רוב החבר`ה האלה וחבל שהם מתבזבזים שם!

animosity

New member
הרבה בולשיט...

דבר 1.. רוב הכיכר כבר התפרקה בגלל הרבהההה וואנביז שבאו לשם.. דבר 2.. למה להגיד לנקות?? זה נשמע ממש רע.. כמו שהיטלר אמר לנקות את הגזע הארי מהדם היהודי..

eliormagick

New member
מממ רעיון שלי הוא...

בטח לפי כל הנתונים שכולם שמעו ושמשרד החינוך פירסום ובכל כולם יודעים כמה שהמצב בעיר גרוע בבתי הספר העל תיכוניים ושהרבה אמוד תלמידים לא מתכונים לגשת לבגרות מלאה ולהוציא תעודת בגרות לפי דעתי לעלות פרויקט הסבר על בגרות מלאה ושיכנוע כי לפעמים המורים והבית ספר עצמו מדכא את העניין הזה של בגרות מלאה ואין מי שיעודד אז פרויקט כזה שעובר בכל ביתס רפ ומסביר ועוזר לתלמידים לגשת לבגרות מלאה ללא ספק יכול להיות רעיון טוב כמובן אני לא יכנס לפרטים הקטנים אלו שיבצעו את הפרויקט הזה יעשו את זה אז בהצלחה וכל הזכויות שמורות!!! סתם):)

WorldCenter

New member
אני חושב שהתנתונים

הם של מזרח העיר
חחחחחחחחחח

ariq3

New member
תשובה

ariq3

New member
ניקוי

לנקות את כל החבר`ה מכיכר ציון כולם הפריקים הפנקיסטים הערסים ובימיוחד את כל הדילרים למיניהם (אלה שמוכרים סמים) והשאלה שנשאלת איך הנוער יכולים לעזור? תשובה : לחץ חברתי, כן לחץ חברתי יכול להשפיע גם בדברים טובים! דוגמא: לבוא אלהים ולעזור להם למצוא עבודות להכניסם להוסטלים נורמאלים ולא שישנו ברחובות! אם תהיה קצת אכפתיות בין כל סוגי הנוער השונים יכולים להניב תוצאות גדולות!

למעלה