היי אנשים....

היי אנשים....

ושבת נעימה לכולם... דבר שני,רציתי לשאול איזה פרוייקטים אתם חושבים שצריכה ירושלים דחוף? או לא דחוף,פרוייקטים לשיפור העיר,בכל התחומים...? שבני נוער יכוליחם לעזור וכאלה? תודה לכולם מראש על דעתו.. בה ביי...:)

ariq3

New member
ניקוי

לנקות את כל החבר`ה מכיכר ציון כולם הפריקים הפנקיסטים הערסים ובימיוחד את כל הדילרים למיניהם (אלה שמוכרים סמים) והשאלה שנשאלת איך הנוער יכולים לעזור? תשובה : לחץ חברתי, כן לחץ חברתי יכול להשפיע גם בדברים טובים! דוגמא: לבוא אלהים ולעזור להם למצוא עבודות להכניסם להוסטלים נורמאלים ולא שישנו ברחובות! אם תהיה קצת אכפתיות בין כל סוגי הנוער השונים יכולים להניב תוצאות גדולות!

Chloe

New member
ניקוי... אבל לא מהסוג שלו!

חייבים לנקות את הרחובות, הם ממש ממש מגעילים

ariq3

New member
תשובה

זה לא קבוצה מסיומת, זה פשוט החבר`ה שנמצאים 24 שעות שם ומבזבים את החיים שלהם! אני מכיר אישית את רוב החבר`ה האלה וחבל שהם מתבזבזים שם!

A N I g M A

New member
אממ... קודם כל, זה את. :)

לא מכירה אותם אבל בכל זאת נשמע טיפה מגעיל.. "לנקות" אותם. בטח שאני מסתובבת בעיר כמו כולם :)

ariq3

New member
כנראה לא הבנת

אני התכונתי לנקות במרכאות אם לא קראת את הודעה שלי עד הסוף אז התכונתי שלעזור להם לצאת משם כדי שהם לא יבזבזו את החיים שלהם! ברור שלא לנקות אותם יענו להעיף אבל להשקיע איזה 10 דקות ולנסות לעזור למשל למצוא עבודה לחלקם שישנים ברחובות לעזור למצוא איזה הוסטל וכו!

WorldCenter

New member
עוזרים להם

יש את הבית של סוזי ששם הם עושים דברי אומנות ואז מוכרים את זה הייתי שם פעם וקניתי ברוכים הבאים לחדר שלי..(לא משנה) בקיצר עוזרים להם להפיג את השיעמום.

ariq3

New member
תגובה

חברה אתם איבדתם את הנקודה יש הרבה מקומות חוץ מהבית של סוזי שאגב המקום נסגר יש את בית חם, הסנטר , החוט המשולש , קורה בקפה, הרעיון הוא להוציא אותם מהרחובות לא בשביל שלא ישתעממו אני מכיר אישית את רובם (כן, גם אני הייתי כיכריסט) ויש להם פוטנציל בכמויות! והם מבזבזים ת`חיים שלהם על סטלנות! אז לכול קשי-ההבנה זה מה שהתכונתי "בניקוי" מחכה לתגובות!

ariq3

New member
בשנתיים האחרונות...

אז איפה את? איפה את לומדת? ואיזה כיתה?

animosity

New member
אני כבר לא גרה בירושלים..

עברתי השנה.. אבל גם אני הסתובבתי בערך באותו זמן שם... מה האיסי שלך?

ariq3

New member
לא...

אין לי אי סי קיו אני נכנס לפורום דרך האינטרנט בפלא שלי רוצה להתקשר?

ariq3

New member
שאלת

מה איסי שלי וכתבתי שאני נכנס לפורום דרך האינטרנט הסלולרי , אז אם את רוצה שנתכתב אז רוצה לאימיל? [email protected] למה מה הסרטים שלך לא להתקשר?

למעלה