היי אנשים

ה שרוטה

New member
היי אנשים

מי שלא יודע זאת זוזי (זוהר בר שלום שגרה בבית כתום שבסוף הרחוב שבמצפה הילה שבמעלה יוסף שבגליל המערבי שבגליל העליון שבצפון הארץ שבישראל שב מזרח התיכון שביבשת אסיה שבמרכז העולם שעל כדור הארץ שבמערכת השמש שבחלל שביקום שבדמיון...........) מי שמכיר (ליהי מדברים עליך) או לא אני חדשה ואני רוצה להתצטרף...סבבה??? תודה

p r u d e n s

New member
כן אני מרשה לך../images/Emo182.gif|מרי|

והנה, אם בא לך, הטריילר לTTT (כן, למדתי אותו בע"פ): "דיס קריסמס...דה ג'רני קונטיניוז...אין דה טו טאוורס" *ארגורן מוצא את סיכת המעיל של פיפין* *ארגורן, לגו וגימלי רצים* *פיפין ומרי מסתכלים על אורוקים עם פרצופים מבוהלים* *פרודו וסאם הולכים על אדמה סלעית* *קלוז אפ על העיניים של לגולאס* *קלוז אפ על החרב של ארגורן* *קלוז אפ על הקרדום של גימלי* *גימלי, לגולאס וארגורן מסתערים ואז רואים את גנדאלף עומד שם, אדיש* *איאווין עולה במדרגות* *ארוון מסתכלת למצלמה* *איאווין ו-וורמטאנג מסתכלים אחד על השני* גנדאלף: "הכוח החלוש של המזרח מתחיל ללבוש צורה...יש איחוד בין שני הצריחים, מינאס טירית ומינאס משהו אחר" פרודו: "הטבעת...נהיית כבדה יותר.." גלדריאל: "אין דבר שנוכל לעשות למען פרודו...דה קווסט...וויל קליים היז לייף." גנדאלף: "סארומן פוחד ממך, ארגורן. הוא פוחד ממה שאתה עלול להיות." סארומאן: *מלמולים לא מובנים, משהו על גנדאלף ועל גונדור* תיאודן, בזמן שמלבישים אותו בשריון: "איפה כוחו של הפרש, איפה ההילולים של אומץ לבו? עברתי את קו ההרים, ואת האחו מעבר להם. הימים מתקצרים במערב, מאחורי הגבעות." *תצלומי אורוקים ואורקים צועדים לקרב, וגם לגולאס מכוון חץ וארגורן במבט נחוש, אח"כ את ארגורן, גימלי ולגולאס רוכבים על סוסים לבנים, איאומר, מלא פרשים, פרודו עושה משהו עם החרב שלו, איאווין וארגורן עושים דו קרב, פרודו וסאם משתטחים על הארץ, ארוון מחייכת, לגולאס עושה ג'אגלינג עם חרבות, איאומר (שוב), פיפין מסתכל למטה, מסתכל על ההר ושוב למטה, מטר חצים על אורקים, עוד כל מיני תצלומים חסרי חשיבות ואז* גולום: גנבים קטנים ומטונפים! גנבו את חמדתי, ואנחנו רוציםס אותה! *סאם פוקח עיניים* *חושך*

ODana

New member
סבבה סבבה../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה

p r u d e n s

New member
|פרוטקציונר|../images/Emo182.gif|מרי|

אתן חייבות לאהוב את זוהר. היא חברה שלי

nina ni

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo54.gifברוכה השרוטה

תרגישי בבית ואת יכולה לשים רגליים על השולחן (או על הפרצוף של ענת)

למעלה