היי אנשים

Lena20

New member
היי אנשים

אני לא ממש בטוחה איך כל הקטע הזה של הפורום פועל, בכל מקרה, אני בת 20, השתחררתי לפני 4 חודשים, שירתתי בקירייה בגד' של חי"ק... עדיין לא עיכלתי את הקטע שאני כבר לא שייכת לצה"ל, כזה מוזר לי שאין יותר מדים וחוגר ובסיס לחזור אליו, היה לי ממש כיף בשירות ומכל האנשים שאיתם דיברתי אז אני כנראה היחידה שנהנתה והשחרור לא היה כזאת חגיגה בשבילה... יש בעולם (או לפחות בפורום הזה) עוד אנשים כמוני? מי כאן שירת בקירייה?

marysia

New member
אני קראתי את מה שכתבת...

ואני מסכימה איתך בכל מילה . היה לי גם אותו דבר, גם אני מאוד נהנתי מאוד בשירות הצבאי אבל אין מה לעשות צריך להמשיך הלאה. תמצאי עבודה תכירי עוד אנשים, דברים אז זה יעבור, זה לא עובר אבל זה עובר. ואני לא שירתתי בקריה אלא בבסיס סגור של חיל האוויר כטכנאית מסוקים.

sharon82

New member
היי לנה,

אני לא שירתתי בקריה, אבל תאמיני לי שאני כ"כ מבינה לליבך. בטח יש כאן אנשים שיחשבו שאנחנו משוגעות, אבל היה לי כ"כ קשה לעשוב את הצבא, ככה שבמקום לקחת שבועיים ומשהו חפש"ש, החפש"ש שלי היה חמשוש... מרצון כמובן!!! מה אני אגיד לך... באסה :( אבל מה, מסתדרים, אחרי כמה זמן את מוצאת את עצמך ומבינה שגם אם תחזרי לצבא לא יחכו לך שם אותם אנשים שהיית איתם והיה לך אחלה איתם, אלא תהיי עם חיילים אחרים לגמרי שלא בטוח שיספקו לך את אותו הכיף שהיה לך. תהני באזרחות, היא לא עד כדי כך רעה.

im mitzi

New member
בדיוק כמוך

אבל גם אני שירתתי בבסיס סגור, ואפילו במסגרת לחימה, נורא קשה היה לעזוב את הגדוד, את החיילים, את כולם. גם עכשיו, שנה אחרי השחרור כמעט, אני נוסעת לבקר כשיש זמן או כשמסנג'רים אותי כטרמפ... אני בקשר מעולה עם המון חיילים מהגדוד, ואפילו עם המג"ד.

שריונר 7

New member
את לא היחידה שנהנתה

בצבא. יש הרבה כאלה מסתבר.......( לא שירתתי בקריה ונהניתי מכל רגע ...). בכל אופן ברוכה הבאה לפורום !

אני כל כך מסכימה איתך

היה לי כל כך כיף בגדוד ואניעוד הייתי חצי שנה קבע בכול אופן אני משוחררת חודש ושבוע ומתגעגעת לצבא בטירוף לאנשים לאווריה להכול בכול אופן האזרחות גםיפה וגם כפית ואולי לא רואים את זה בהתחלה אבל היא כזאת

TheWhiteTigris

New member
אני גם

נהתנתי לשרת בצבא (ולא הייתי בקריה). מבחינה חברתית ככל שהזמן עבר, "עליתי" עוד ועוד ב"דירוג" (בין השאר כי הפז"מניקים השתחררו והמעמד שלי הלך והתבסס
)

ממש ממש מזדהה

גם אני השתחררתי לפני 4 חודשים (וואו, זה נראה פחות...) וגם אני הייתי בקריה, וגם אני נורא מתגעגעת... אתמול דיברתי בטלפון בערך עם כל המדור שלי (חוץ מהמפקד הישיר שלי, שעזב
) והיה ממש כיף לשמוע מהם. בשבוע הבא (בתקווה) אני נוסעת לבקר. כל הזמן צוחקים עלי שאני ג'ובניקית מורעלת, ולא מבינים איך זה שהיה לי טוב ושאני מתגעגעת... איזה כיף שכאן בפורום מבינים ללבי!

אני לא שירתתי בקרייה, אבל גם אני

משוחררת 5 וחצי חודשים ואני מתגעגעת לתקופה. ולחשוב שאני הייתי "מהלחוצות פחד" להשתחרר כבר, עכשיו פיתאום הכול ניראה לי קל יותר לאחור.

get well

New member
אני אומנם שירתתי בקריהה אבל..

לא מתגעגעת בגרוש לצבא... טוב לי באזרחות... מה אני לבד כאן??

PooKiPsiT

New member
גם אני לא מתגעגעת לצבא..

אם כבר אז אני מתגעגעת לאנשים.. למסגרת הצבאית ולמדים אני בחיים לא אתגעגע! איכס...

NightElf

New member
לבד?!? ממש לא!!! ../images/Emo3.gif גם אני

סבלתי רצח בצבא. למעשה אחרי החודשיים וחצי של הטכני, ועוד החודש טירונות שהיה קשה אבל סביל. שירתתי לאחר מכן בטייסת פאנטומים, וסבלתי בצורות שאנשים לא יכולים לדמיין. אני כל כך לא מתגעגע לצבא שזה מדהים, והייתי כל כך מאושר שסגרו את הטייסת שלי, ועוד יותר מזה שמאז השחרור לפני חודש אני מרגיש שהתעוררתי מסיוט מתמשך לחלום יפהפייה. אני ממש נהנה לקום בבוקר, אני הולך לישון מוקדם בלילות כדי להתעורר מוקדם ולהספיק לעשות דברים ביום. כמעט ועשיתי טעות של ללכת לקצונה או לחתום קבע בנגדות, אבל למזלי הקשבתי ללב שאמר לי לצאת לאזרחות, ואני לא מתחרט על זה אפילו לשנייה! צבא זה יאק! אזרחות זה אושר!

bana

New member
גם אני!

מוזר לי להסתובב ולראות חיילים על מדים ואני על אזרחי, חסר לי להציג את החוגר וישר להכנס למקומות בלי שיבדקו לי את התיקים. היום האחרון שלי היה ממש קשה! פתאום להפרד ממסגרת שבה הייתי כל כך הרבה זמן זה נורא קשה!! מה שמוזר זה שמהיום הראשון בצבא רציתי לצאת מהצבא וביום האחרון ביקשתי להשאר!!! התקופה האחרונה שלי הייתה ממש כייפית ונהנתי ממנה!

למעלה