היי אנשים

tatababa

New member
היי אנשים

אני חדש פה. נרהא כמו פורום חביב. תהיתי מתי יוצא הדיוידי של כוכב נולד, מתי מתחילים המופעים ואם יש פרטים לגבי הסינגלים\אלבומים של המשתתפים?

adi aguilera

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo70.gif../images/Emo66.gifברוך הבא../images/Emo141.gif

תציג את עצמך..... אני עדי לוי בת 14 וחצי... מכרמיאל.. מעריצה של כריסטינה אגילרה המדהימה!!! ובכוכב נולד המועדפת עלי זאתתת שירי מימון!!!!!!!!!!!!!!!

tatababa

New member
היי עדי

אני רן, שבע עשרה וחצי, מיקנעם ומעריץ של קיילי. יש לי גם אתר על קיילי ואתם מוזמנים להציץ : www.klaive.com/kylie מקווה שתאהבו אותו.. לגבי המועדפים עלי בכוכב נולד : נינט גדולה ללא ספק אבל שירי זאת שירי. שירי היא כוכבת הלייט-פופ האולטימטיבית בזמן שנינט היא יותר סטייל פופ-רוק\רוק קל. ככה או ככה, שתיהן מצויינות. מוזר היה לראות את גבסו בגמר בזמן שנגיד בוריס או גיא לא הגיעו אבל ככה או ככה - הם לא היו יכולים להתמודד נגד שירי ונינט. שוב, למישהו יש שמץ לגבי השאלות ששאלתי בהודעה הראשונה שלי? בתודה מראש, רן

tatababa

New member
אה ו..

מישהו עם ההופעה של דון קיחוטה באיכות טובה : תעשו מצווה ותעזרו למסכן שלא יכול למצוא את ההופעה באיכות טובה בקאזה

tatababa

New member
באיכות טובה?

גודל הקובץ של הוידאו יעזור לי להחליט, אם תוכלי לציין את זה אז אחלה..

tatababa

New member
../images/Emo68.gif

ברוכה הבאה? הרי כתבתי שאני *בן* שבעה עשרה וחצי...

adi aguilera

New member
אם אני לא טועה זה....../images/Emo42.gif

14.3 mb ..... אם אתה רוצה אני ישלח לך... זה באיכות די טובה!!! נגיד.... יש לי עטוף ברחמים באיכות מצויינת זה קצת פחות טוב אבל גם מעולה!

tatababa

New member
ו..

אשמח אם תוכלי לשלוח לי את דון קיחוטה. זאת הופעה מצויינת! תוסיפי אותי לאייסיקיו (מספר בפורפיל שלי) או למסנג'ר [email protected]

tatababa

New member
תודה ../images/Emo9.gif

דרך אגב, תהיתי לגבי משהו. הבנתי שאת אוהבת לשחק בפוטושופ - איך אני כותב שם בעברית? אני רוצה לעזור לקדם את קיילי אונליין בעברית אבל מתקשה מאוד עם הטקסט בעברית..

perrinat

New member
חחח... כן, אני משחקת איתו../images/Emo103.gif

יש לי פוטושופ ME- זה תומך בעברית. איזו גרסא יש לך

perrinat

New member
../images/Emo12.gif6.2../images/Emo35.gifיש דבר כזה../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif

וזה אמור לתמוך בעברית... באיזו בעיה נתקלת

tatababa

New member
זה פשוט לא מקבל טקסט בעברית

זה עושה את הצורה המוזרה הזו של הגופנים. הגרסה המקורית היא 6 אבל הורדתי עדכון שהופך אותה ל 6.2 - מה שזה לא אומר.......

למעלה