היי אנשים

היי אנשים

אני יודעת שזה פורום דיי חדש ואלי אין פה מישהו שיודע לענות לי על השאלה אבל אני אנסה בכל זאת טוב אז ככה - אם אני לומדת נהיגה בארה"ב במסגרת הביצפר (טוב ככה זה הולך פה...) ואני מקבלת רישיון נהיגה (ונניח שהוא יהיה בינלאומי) האם אני יכולה לנהוג בארץ? אם לפרט יותר אז כשאני מגיעה לארץ רק לביקור האם מותר לי לנהוג? ובמידה שאני חוזרת לארץ בשביל לגור שם ואני מעוניינת להוציא רשיון נהיגה ישראלי האם אני אצטרך לעשות מבחן כלשהו או בכלל לקחת שיעורי נהיגה או מה שזה לא יהיה? אני אשמח מאוד אם תענו לי ואם אין לכם תשובה אבל אתם יודעים על מישהו או אתר באינטרנט שאני אוכל למצוא תשובה שם אני אשמח אם תפנו אותי אליו בתודה מראש אלומה

driver2b

New member
המרת רשיון נהיגה

המקום בו תוכלי לקבל תשובה לשאלתך הוא באתר משרד התחבורה. הקישור למקום המדויק הוא: http://portal.mot.gov.il/misrad.asp?Inc=16#7 האזרי בהרבה מאוד סבלנות - הדף כבד מאוד, אבל בסוף זה מגיע... אם יהיו לך עוד שאלות, משרד התחבורה מפעיל מוקד טלפוני, שמספרו 70-43-70-1700. (בימי חול 7:00-20:00)

Drive Guy

New member
שלום לשואלת

תוכלי לנהוג בארץ עם הרשיון האמרקאי אבל לתקופה של חצי שנה. אם תרצי רשיון קבוע - תוכלי להמיר אותו לאחר שתיבחני פה מבחן מעשי לא קשה כבר היו לי לא מעט עולים חדשים ותירים שעברו את התהליך וזה תהליך פשוט אריה

תודה רבה

אחרי שהשארתי את ההודעה הזאת הגעתי באמצעות קישור מהפורום לאתר של משרד הרישוי ומצאתי תשובות לכל השאלות שהיו לי אז תודה רבה בכל מקרה ואחלה של פורום
אולי כשאני אתחיל ללמוד אני אחזור לפה....

למעלה