היי אנשים!!!

SwEeTy BaBe

New member
היי אנשים!!!

מה המצב?? טוב אז ככה אני חדשה פה... וראיתי שנחמד פה אז הצטרפתי .... אני ידידה טובה של טל (שחרחר מתוק )-אם מישהו מכיר.. אם כבר רשמתי הודעה, אני אנצל את זה ואשאל שאלה!!! אני לא גדולה (בת 14) ויענו אני ממש פוחדת מהקטע הזה "להכנס למיטה" כאילו מה אם הוא יצחק עליי או משהו??? איך זה מסתדר???? בבקשה תענו לי על זה.... זה חשוב לי .. כמה שזה נשמע דפוק.!

icy rain drop

New member
יש דרך למנוע את זה

לפחות לנסות... פשוט תכנסי למיטה רק עם אנשים שהם מספיק קרובים אלייך ומספיק בוגרים בשביל לא לצחוק.... וחוצמזה אני לא רואה מה מצחיק פה...

Gum Cigarettes

New member
אני חושבת שהכוונה הייתה כאן

יותר בכיוון של "מה אם הוא לא יאהב את הגוף שלי?", מן פחד כזה, שאני חושבת שיש אותו כאן לכולם, גם בנים וגם בנות, אפילו אם זה במידה פחותה יותר.

icy rain drop

New member
אם מגיעים למישהו לרמה מסוימת של

אינטימיות והוא אוהב אותך לא משנה מה אז הוא לא יצחק על הגוף שלך.

Gum Cigarettes

New member
'אבל מה עם הוא לא אהב אותו

ולא אמר כלום?'... זה דבר חסר כל בסיס הגיוני, נכון, אבל לפעמים יוצא לי לשמוע אותו מבנות.

T r i l i a n

New member
אם הוא יצחק עלייך תני לו בעיטה

במקום רגיש, צוחק מי שצוחק אחרון. babe, אני לא רצינית בכותרת, אבל באמת: אם את חוששת שהוא לא יהיה נחמד אלייך - אל תכנסי איתו למיטה. יש מספיק נושאי כרומוזום Y בעולם, אפשר למצוא מישהו שתרגישי בטוחה איתו.
ועוד משהו קטן - סקס זה משהו שצריך לגשת אליו עם בטחון עצמי. עם ידיעה (לפחות מעורפלת) מה רוצים ולמה מצפים. מה מקובל ומה לא ומי האדם איתו נמצאים. בפעם הראשונה עצם חוסר הידיעה וההתנסות מקשים מאוד וגורמים לתחושה של חוסר בטחון. בגלל זה חשוב מאוד, בעיניי, לבחור באדם שגורם לך להיות יותר בטוחה בעצמך ולא באחד שאת מרגישה מאויימת מתגובותיו. מאחלת לך הרבה תענוגות
. טרילי.

למעלה