היי אנשים!!!

Arielcohen

New member
היי אנשים!!!

לא הייתי כאן כבר איזה חודש וסוף סוף יוצא לי לגלוש... הייתי בהופעה האחרונה של "אהבה וסקס" והצטלמתי עם עברי + הבאתי לו מכתב אישי... אני ממש מקנא במי שהיה בים המלח, ממש רציתי לבוא אבל נדפקתי בסוף. ראיתי את הפרומו בביפ ליום הסטודנט? מי הולך? כמה שירים עברי בכלל ישיר? אם כבר אז גם רציתי לשאול - בן כמה יניב? ומשהו אחרון - קראתי את הרשרוש על הבגדים של עברי ועל זה שהוא חורש - אנשים, זה לא יפה! אני די סטייליסט בעצמי ולמרות זאת ממש לא אכפת לי מהמלתחה של עברי, שיחרוש עד מחר מצידי, וגם לכם לא אמור להיות אכפת. סליחה על ההודעה המבולגנת.

וואי!

איזה כיף לך! הלוואי שאני יגיע לפגוש את עברי בחיי! הוא באמת נחמד למעריצים שלו???????? ואיך מגיעים להפגש איתו? בקשר לבגדים-אתה צודק ב-100 % ולמה נדפקת?

סנטה

New member
קודם כל ברוך הבא ....

אני מקווה שתשאר בפורום !

Arielcohen

New member
תודה סנטה!

לצערי אני לא יכול להישאר בפורום כי אין לי אינטרנט בבית, אני עכשיו אצל חבר. בהזדמנות הראשונה אני יקפוץ לבקר. נדפקתי כי תכננתי ללכת לים המלח על ידידה ובסוף היא החליטה שהיא מעדיפה לקנות בכסף של ההופעה ג'ינס ואף אחד אחר שאני מכיר לא מעריץ את עברי והיה מוכן לבוא איתי. אני רק חייב לציין שמיטל דוהן סנובית! ראיתי אותה ואמרתי לה היי (לפהי שהיא נכנסה לתאתרון של המופע, זה שצמוד ל TLV) והיא עשתה לי כזה מבט מתנשא, אני כבר לא אוהב אותה...

תדעו לכם...

שעברי הוא בין היחידים שמתייחס לאנשים שמעריצים אותו! איזה אדם יקר! ומיטל דוהן ידועה כ"לא נחמדה" נראה לי..לא יודעת!

ofir78

New member
ככה

1- גם אני לא כל כך אוהב את מיטל דוהן. לא רק כי היא לא נחמדה, היא פשוט ניראת לי מטומטמת והיא יותר מידי ניסחפת. היא בכלל זוכה לדעתי ליותר מידי חשיפה. ובטח שאני מאוד הופתעתי שדודי משתין לכיוון של הכלבה הפסיכוטית הזאת. לדעתי, גם בהצגה היא לא מפגינה כישרון יוצא דופן. היא משחקת בסדר, אבל לא יותר מזה. רק בסדר. אני חייב גם לציין שהניבולי פה שלה ("תקרע אותי", "תזיין לי את הצורה..." וכו'...) בהצגה יצאו לה מהפה די בטבעיות. כניראה שזה הטבע שלה. (וואי איזה קוטל אני
|) 2- לגבי הבגדים של עברי רק אמרנו שהוא לובש אותם בגדים יותר מידי פעמים. אני מאוד מעריך את הטעם שלו בבגדים, ואפילו אנחנו מתלבשים באותו סגנון (הגופיות והמחשופים [קסטרו שולטים
]). לדוגמא מה שהוא לובש בתמונה הזאת מאוד יפה. רק שאני לא חושב שיש לו בעיות כלכליות מיוחדות שיכולות למנוע ממנו לקנות מידי פעם עוד חולצה חדשה ללבוש. אבל חפיף, אולי נוח לו יותר עם הבגדים האלו. 3- בכל אופן עברי, תחרוש כמה שאתה רוצה, תלבש 1,000,000 פעם את הגופיה הלבנה והשחורה ואת החולצת פסים. אנחנו עדיין חולים עליך.

למעלה