היי אנשים!

Arielcohen

New member
היי אנשים!

אני אריאל כהן, ירושלמי בן 16 ואין לי אינטרנט... אבל עדיין יוצא לי לגלוש וככה גיליתי את המקום הזה... אני מעריץ של עברי והולך עם ידידה טובה להופעה ברביעי ואולי גם בשישי, אם אני יצליח להגיע לכפר סבא. אם בא לכם סתם לדבר על עברי או לקבוע להיפגש בהופעה אז צרו קשר (עדיף דרך הפלא, תשלחו לי הודעה). תודה וביי! אני מרי לנצח! [email protected] פלאפון: אפס שש ארבע שתיים אחד ארבע שמונה שש שבע 064 214 867

ZVI Z

New member
היי אריק מאיזה שכונה אתה?

יש פה עוד כמה ירושלמים ונשמח לדעת... בכל מקרה רק תהנה

Arielcohen

New member
תגובה

אני מפסגת זאב ואתה? צור קשר בפלאפון, אני אצל חבר ועוד מעט אני עף ואני לא יוכל להתכתב בפורום... אפס שש ארבע שתיים אחד ארבע שמונה שש שבע

ZVI Z

New member
לא..אני במל"ד..זה בעיר.רחוב הלל

ליד התיכון הניסויי מול כיכר החתולות..

Arielcohen

New member
מחר אני הולך לעיר...

אני צריך לקנות משהו, איזה גופיה פצצה שראיתי ואני רוצה אולי ללבוש בהופעה... רוצה אולי לקבוע? אני יבוא עם ידידה שלי, היא מה זה סבבה.

Arielcohen

New member
SORRY על ההתלהבות...

פשוט אני לא מכיר מעריצים אחרים שלו חוץ מידידה שלי שהכרחתי אותה לאהוב אותו...

ZVI Z

New member
זה בסדר אחי...גמאני לא ממש מכיר

כאלה שממש אוהבים אותו.. רק קצת ומחר כבר אין לי בי"ס..

Arielcohen

New member
כיף לך אח שלי..........

יש לי בית ספר עד יום חמישי אבל יום רביעי אני הולך להסתובב בתל אביב ובערב ל"אהבה וסקס" בקאמרי... אושר!יאללה אני עף אז ביי לך ולכולם ואם בא לכם אז תשלחו הודעה או תתקשרו או משהו.... 064214867 אפס שש ארבע שתיים אחד ארבע שמונה שש שבע אני מרי לנצח!!!

מרילנצח

New member
אריאל מה קורה..

קודם כל תיקון טעות.. אני מרי לנצח!!! רק שאני לא בחור חחחחחח אז אני מור וגם אני ירושלמית!!!! ולא אני לא לומדת בבית ספר כי אני בת 22 אבל אני הכתה א' רק במכללה שאני לומדת בה... לא משנה רק רציתי להתלבה כי .. גם אני מחר כנראה הולכת להופעה בת"א..

ZVI Z

New member
זה בשליטה בטחונית צרפתית...

סתם ככה קורים לזה מה אני יעשה

למעלה