היי אנשים!!!!!

blabla7

New member
היי אנשים!!!!!

אני שחר, בת 15, מחיפה חברה של יעל או כמו שהיא מתעקשת לקרוא לעצמה - סתם ילדה קטנה. אממ טוב אז אני בוגרת לגעת באושר ולחיי האהבה, התמכרתי לשתיהן, הייתי אובססיבית בנשמה לשתיהן ונגמלתי למזלי... זה לא בכוונה שלילית, אני לאר יכולה להגיד שלא נהניתי מהן אבל פשוט הייתי כ"כ אובססיבית שזה כבר איבד מהטעם שלו ולא היה כייף. הייתי נכנסת לדיכאון כשהיה מפגש מעריצים ולא יכולתי להגיע... ועכשיו הביאו לי את משחק החיים! ואני נשבעתי לעצמי (נראה לי , לא זוכרת...) שלטלנובלה הזאת אני לא אתמכר! תזכרו את זה ואם עוד כמה חודשים אני אמלא תפורום ב"מישזה לא יהיה כוסון/מושלם/ווטאבר" אז תזכירו לי שהבטחתי! טוב אז לפי מה שראיתי עד עכשיו, אממ..טלנובלה נחמדה והפעם חידוש! הטקסטים נורמליים!!! ויסלחו לי כל מעריצי לח"ה ולגעת באושר אבל הטסטים בטלנובלות האלו היו פשוט גרועים, שום קשר למציאות ולשפת הדיבור במציאות! אז טקסטים נורמליים יש, שחקנים נחמדים אני חושבת ורק השיר מוציא אותי מדעתי...למה?! למה דווקא ריקי גל?! ועוד תוקעים לנו גם את צביקה פיק! מה עשינו רע?! רחמנות... לא שמעו על זמרים נורמליים?...אממ למשל...טוב בעצם אין לי...אני לא מתה על מוזיקה ישראלית במיוחד...טוב לאמשנה... אהה נזכרתי!!! אספתי אתמול כמה ציטוטים שהצחיקו אותי...אם בא לכם תוסיפו למרות שאין כ"כ הרבה סה"כ 3 פרקים אבל נו ווטאבר... "פרינדס יש רק בטלויזיה" שירן... "הלכת ברחוב והחלקת על תפקיד?!" שוב שירן... "אני חייבת את מנת הקובי היומית שלי" ריקי... אוקיי בה ביי בינתיים pumpia

שלום שחר|פסיכי|../images/Emo113.gif../images/Emo121.gif

נו נו שלא תגידי שלא מגיבים לך! גם את הפורום הזה ננטוש אחרי שתיגמר הסדרה? הנה עוד ציטוט: "אני גם אוהב עגבניות אבל אני לא הולך לייצר קטשופ" "אה... אתה גם מצחיק?" "אני משתדל להיות" בכל מקרה זה לא הצחיק אותי אלא זה שזה לא הצחיק אותי קרע אותי. קספרית

amc22

New member
חחח!! ../images/Emo6.gif

קורע! ריקי באמת אמרה "אני חייבת את מנת הקובי היומית שלי"?! אולי היא התכוונה "אני חייבת את מנת הקובה היומי שלי"...
אבל קורע! באמת, לא שמתי לב.

amc22

New member
אה, שכחתי להגיד ברוכה הבאה! ../images/Emo13.gif

אני עמית! תהני בפורום!

למעלה