היי אנשים..

היי אנשים..

רציתי להגיד שאני מאוד אהבתי את אלאניס (אני עדיין מקשיבה לה לפעמיים) ויש לי את 2 האלבומים שלה: Supposed Former Infatuation Junkie ו Jagged Little Pill וחבל שהיא התחילה כל כך להתמסחר ולעשות מוזיקה מסריחה... לא נורא זה קרה כמעט לכולן.

j u n k

New member
בוא\י לא נתחיל דיון מטופש

האמת היא שבתור מעריצה אני לא יודעת אם להסכים איתך, או להתחיל לפוצץ אותך עובדות שלא ידעת על הזמרת המדהימה הזאת. אז אני אסכם את זה במשפט אחד, אם את\ה מתכוון\ת לדברייך תעשה\י מחקר קצת יותר מעמיק, על מעשיה בעבר וכיום, רק אז תגיע לפורום הזה ותביע דעה לא מבוססת. יום טוב שיהיה לך.

moriss

New member
מנצל שירשור!!!

לא נראה לי שהשירשור הזה יתקדם לאן שהוא, אז אני עושה מצווה ומנצל אותו! היום הייתי בעבודה, ושמתי את JLP ואנשים שנכנסו התחילו לשיר את השירים! מה זה התרגשתי, כי זה פעם ראשונה שזה קורה לי, מה שאומר שחוץ ממכם, אנשים מקסימים שכמותכם, אני לא מכיר אנשים שאוהבים את אלאניס! מה מוסר ההשכל? אין, סתם סיפור נחמד! חוץ מזה שמה-זה התגעגעתי
, כבר בערך שבוע שלא נכנסתי לפה, והאמת, לא היה לי הרבה מה לקרוא! הפורום קצת רדום
, הלוואי והיה לי זמן לשנות את זה, אבל (בעזרת ה´) השנה הבאה הולכת להיות לי מה-זה לחוצה, אני נכנס ללחץ רק מלחשוב על כל מה שאני צריך לעשות, אז התדירות של ההודעות שלי הולכת כנראה לרדת משמעותית, אבל אם זה עוזר, אני מבטיח להתגעגע 24/7 . אז זהו שעממתי אתכם עם פרטים לא מעניינים על חיי האישיים, אבל זה מה יש, תסבלו!
(בעזרת ה´, עושה מצווה- מההודעה הזאת אפשר לחשוב שאני דתי, אני לא, אני רק מאמין באלוהים)

AlanisJunkie

New member
אחלה. מוזיקה מסריחה?

הגזמת... עידן, מה קורה? היית חסר. ברוך שובך

למעלה