היי אנשים

idany2626

New member
היי אנשים

אני לא יודע אם אני א מיני כי אין לי ניסיון עם בנות
יש כאן מישהו במצב שלי ?
שמעוניינת להתנסות ? ללא חדירות

orald

New member

לא, ההודעה הזו לא באמת מצחיקה.

לא אמור להצחיק

גם אני כשבהתחלה לא הייתי שלמה עם הנטייה שלי, הרגשתי שאני אמורה להוכיח גם לעצמי, ע"י התנסות מינית, שמה שאני מרגישה זה לגיטימי ונכון.

בכל אופן, היו מספיק אנשים שחיים עם ספק ולא יעזור שום דבר אלא עד שבאמת יתנסו ויגיעו למסקנות שישכנעו אותם.
לכל איש הזכות לחקור את עצמו, בכל דרך שימצא לנכון.

ואני בטוחה שיש עוד א-מיניים שמרגישים את הספק כמוהו.

idany2626

New member
orald חבל שככה אתה חושב עליי בלי להכיר אותי

המבורגר תודה על התשובה.

הערה קטנה

לחשוב שרק אם יהיה לך ניסיון מיני תוכל לאמר בוודאות אם אתה "א-מיני" זה לא נכון וגם לא הוגן.
תסתכל סביבך, הטרוסקסואלים יודעים ומרגישים מאוד מהר, גם ללא ניסיון, מי מעניין אותם מינית, וברגע שהם מצהירים זאת, זה מתקבל ללא הוכחה וללא ניסיון מיני. אז למה א-מיניים כן צריכים להוכיח?

אישית, אין לי ניסיון (וכבר עברתי את גיל ה- 30). וזה לא כי אני נמוכה, שמנה ומכוערת עם ביטחון עצמי בריצפה, אלא כי זה מעולם לא עניין אותי ולא ראיתי בזה מקור מהימן לזוגיות טובה ואמיתית בין אנשים. מבחינתי זה עוד הנאה שאנשים שותפים לה, בדיוק כמו ריקודים סלוניים, צניחה חופשית ועוד ועוד ועוד.
יש אנשים שמעוניינים להתנסות בכל הנ"ל ויש כאלה שרק בחלק. הכל תלוי בתחום העניין והחשק. והכל מתקבל. אז למה רק במין כולם צריכים להנסות?

בכל אופן, שיהיה בהצלחה

orald

New member
זו מודעת פיתוי זולה, לדעתי.

בואו, א-מיניות צעירות ותמימות, ותעזרו לי לבדוק לעצמי ולכן את העדפותינו במיטה.

אבל אני מכירה א-מיניות שכן סקרניות להתנסות

מה רע בזה?

אם הוא היה בא בגישה שבשביל להוכיח את הנטייה שלנו כולנו צריכים להתנסות והנה הוא מציע את עזרתו, הייתי מסכימה איתך, אבל הוא בסה"כ שאל אם יש עוד אנשים שמרגישים את הספק כמוהו ומעוניינים להתנסות.
מה הבעיה?

orald

New member
זה מנוסח בצורה מדאיגה. אולי חוסר טקט משווע.

כששואלים אם מישהי מעוניינת להתנסות...ישר ללכת על יחסים? מה עם להכיר לפני? מה עם לחפש קודם זוגיות ולא ישר לקפוץ למיטה, לכרבולים א-מיניים כיפיים או לסקס מלא וסוער.
זה נשמע כמו גישה גברית טיפוסית של זבנג וגמרנו.

מה הבעיה?

בן אדם בסה"כ רוצה לראות אם הוא נהנה מאקטים מיניים כי אין לו ניסיון. ואם יש בחורה באותו ראש, למה שלא יתנסו יחד?
מה את מעדיפה, שיגיד שהוא רוצה בחורה להכיר לזוגיות שאח"כ תגלה שהוא ניצל אותה רק בשביל "ניסיון"?

ותגידי לי בבקשה, מה ההבדל בין מודעה ל"מעולם לא רקדתי, ואינני יודעת אם אני אוהבת, אני מחפשת בן זוג באותו ראש שמוכן להינסות איתי"
האם תתחילי להתמרמר שמה פתאום, צריך להכיר קודם. למה לא לחפש קודם זוגיות ולא לקפוץ ישר לרחבת הריקודים? למה כן? ריקוד זה לא רק בין בני זוג פוטנציאלים, זה יכול להיות גם בין אנשים זרים לחלוטין שכל מה שהם רוצים זה לרקוד.
והאנלוגיה לסטוצים ולכל הנאה אחרת שאינה דורשת אח"כ חתונה.

שכחת שאנחנו רואים במין כעוד סוג של הנאה ולא אמצעי עיקרי לקשר בין בני זוג? (במיוחד שהמציאות מוכיחה אחרת)

אז נכון, זו הנאה מאוד אינטימית.
אז נכון, זו הנאה שדורשת אמון.

והנה אנשים שוכבים אחד עם השני אפילו בדייט ראשון.
למה לא להתמרמר על זה?
אה, בגלל שזה "דייט" והוא כיסוי "להכרות"? שתינו יודעות שזה בולשיט.

כל עוד הבן אדם כנה ושם את הקלפים על השולחן בלי ביקורת וזילזול. שיהיה לו לברכה.
מי שרוצה - שיענה לו. ומי שלא. אז שלא. הוא לא מכריח אף אחד.

hatzilonit

Member
מנהל
הוא שם הודעה מפורטת ב"חסרי ניסיון"

אבל, ת'כלס, הכל על אחריות המתעניינת

באינטרנט ובחיים בכלל, שום דבר לא בטוח.

Brombit

New member
כן, זה.

נשמע חשוד פשוט.

מה שכן, ראיתי שהוא לא כתב הודעה כזו בכל פורום אפשרי, מה שמעלה את האמינות שלו

נרו2

New member
אני מסכים איתך המבורגר...

אבל איך את יודעת שהוא לא הטרוסקסואל שמחפש קצת גוד טיים?

נו באמת, יש אתרי סטוצים...

בשביל מה להגיע עד פורום א-מיניים ולשחק אותה אחד "שלא מנוסה". בשביל זה צריך מישהו מעוות לחלוטין עם הרבה זמן פנוי.

hatzilonit

Member
מנהל
בדיוק

הייתה תקופה (אם כי די מזמן) שזה דווקא היה מדבר אלי.
בלי להסתבך יותר, בקטע של סקרנות...
אז תיסכל אותי שעבור נשים הקטע של סטוצים פחות "מקובל".
הזמנים קצת השתנו מאז...

למעלה