היי אנשים!

היי אנשים!

למי שלא זוכר זאת אינס= stars מה קורה איתכם הכל טוב??? מקווה שכן
בכל אופן בספטמבר עולה מחזמר חדש בגשר "אופרה בגרוש" ואני בטוח אלך לזה כי זה נשמע ממש יפה וזה גם עם אפרת בן צור. אני פשוט חולה עליה!!!! אני רק מקווה שאני אפול על הצגה איתה ולא עם המחליפה, יבגניה דודינה. ובכן עוד פחות משבוע חוזרים ללילמודים ומחכה לי שנה קשה גם מבחינת המגמה וגם מבחינת הלימודים. אני עולה לי´ ולכן לפי תכנית הלימודים בבית ספר שלי אני צריכה להציג דיאלוג שנה הבאה. למישהו יש רעיון לדיאלוג של בן ובת או בת ובת בסגנון של ב"דלתיים סגורות". אני לא רוצה להעלות את בדלתיים סגורות כי זה כבר נדוש מדי, טחנו את זה בלי סוף. אני מקווה שאתם יכולים לעזור לי, תאמצו את המח שלכם חזק חזק ידידי השחקנים אתם יכולים לחשוב על משהו בסגנון כלומר אנטי- ריאליסטי דרמטי שטני כזה?? תודה רבה והמון המון אהבה אינס stars יחידה ותמה (בשמלה אדומה ושתי צמות...)

שלום אינס... ../images/Emo20.gif

יש קטע במחזה ביבר הזכוכית שבו משתתפים בן ובת בקטע ממש מרגש ויפה. עשינו אותו שנה שעברה (אני עולה לי"א) והוא פשוט מקסים!!! אם את לא מכירה, או צריכה עוד פרטים אשמח לעזור לך!!! בינתיים אני אחשוב על עוד כמה רעיונות... בהצלחה....

היי ביביר הזכוכית..

אני הולכת ללמוד ולנתח את המחזה השנה כן כן אני עולה ל-ט´ וזה בשיעורי ספרות בסייים את יודעת אולי איזה עמוד זה?

אני לא ממש זוכרת אבל...

זה קטע מאוד מרגש רק של ג´ים ולורה בלבד כשהם לבד והיא נותנת לו את הביבר ויש עוד קטעים (של הנשיקה...למשל...)

../images/Emo10.gif

אבל אמרתי בסגנון "בדלתיים סגורות"... מיכל אולי לך יש רעיון? את מכירה הרבה מחזות תודה בכל אופן

שלום שלום

=) לגבי הדיאלוג------חנוך לוין דהה יש שלשל ב"הג´יגולו מקונגו" אמממ ולמי שלא הבין זאת דלית dalitush הכינוי הוא בגלל יציאה של ידיד שלי..

למעלה