היי אנשים... אני חדשה פה קצת... רק רציתי לדעת אם מישהו פה היה במסיבת השקה של היהודים..
P Preciosa New member 5/8/02 #1 היי אנשים... אני חדשה פה קצת... רק רציתי לדעת אם מישהו פה היה במסיבת השקה של היהודים..
S satlanit on high New member 5/8/02 #2 ברוכה הבאה...../images/Emo24.gif<../images/Emo7.gif*+*)-> אמ....... ברוכה הבאה תבלי כאנ ותתחילי להציפ.. אמממ.... אני הייתי במסיבה ואליאנ וניר... (E L I A N -B.M.S(
ברוכה הבאה...../images/Emo24.gif<../images/Emo7.gif*+*)-> אמ....... ברוכה הבאה תבלי כאנ ותתחילי להציפ.. אמממ.... אני הייתי במסיבה ואליאנ וניר... (E L I A N -B.M.S(
E E l i a n New member 5/8/02 #3 אני אליאן ../images/Emo140.gif Nice to meet ya במיוחד לך,ה- הרשמי של הפורום. (של אביב גפן?חחחחח) עזבו..אני די מסטולית..חחח..כי מחר יהיה לי יום יפה אליאן.
אני אליאן ../images/Emo140.gif Nice to meet ya במיוחד לך,ה- הרשמי של הפורום. (של אביב גפן?חחחחח) עזבו..אני די מסטולית..חחח..כי מחר יהיה לי יום יפה אליאן.
B BMS New member 5/8/02 #5 ברוכה הבאה אני ניר (אני בת) ואני הייתי במסיבת השקה וכמו שרוני אמרה איתה ועם אליאן