היי אנשים

AnOracle

New member
היי אנשים

אם אתם זוכרים..אני זאת עם ה 12 גורים!! מצאתי פתרון נהדר לגבי עיקור של הנקבות האמהות (מה שיתבצע בקרוב למזלי הרב) אבל עדיין יש לי גורים שלא מצאו בית ל3 גורים מובטח בית אצל בעל חנות החיות שלי (רוצה אותם אליו הביתה,ורק שתדעו שיש לו אפשרות להביא חתולים מכל מקום אבל רצה את שלי כי הם מהממים) גורה אחת כנראה ותגיע למשפחה אוהבת עוד גור ג'ינג'י מתוק כנראה ומצא לו בית וגורה אחת שאין מצב שאוותר עליה כנראה ותחיה בתור חתולת רחוב שלי (כי לצערי ההורים לא מסכימים להכניס עוד חתולה הביתה) שאר הגורים, 6 במספר עוד מחכים לבית!!! אם מישהו יודע על מישהו/רוצה גור- בבקשה לפנות אליי במסר!!! נוסף על זה רציתי לספר- יש לי חתולה סיאמית בת 10,מקסימה, שעברה ניתוח עקירת ציפורניים.ההחלטה כמובן וכמובן לא הייתה שלי.אחרי הניתוח שחזיתי בו כדי לוודא מצב החתולה ולאחר החלמתה עזבתי את הבית בהתרסה לכמה שנים.רבתי עם ההורים שלי על זה על למצב שעזבתי את הבית... כעת אני נורא רוצה להכניס גורה הביתה...אני ממש מאוהבת בה והיא אמצה אותי ואת כל תושבי הבית... אני יודעת בוודאות שלא יקרה מצב שנבצע בה ניתוח עקירת ציפורניים פיראטי!! ואני יודעת לטפל בחתולה וללמד אותה איפה משחיזים ציפורניים ואיפה לא אבל ההורים שלי לא מוכנים להכניס אותה הביתה... יש למי מכם תירוץ משכנע?את אבא שלי לא קשה לשכנע..אחרי הכל הוא לפעמים מכניס את החתולה הביתה וצופה בטלויזיה על הספה כשהחתולה ישנה עליו... בבקשה עזרה!!

השאלה ממה נובעת ההתנגדות

אני מניחה שמתישהו את תעזבי את בית הוריך ואם החתולה אמורה להיות שלהם, הם צריכים באמת לרצות אותה ולא רק להשתכנע. האם הם חוששים רק מעניין השחזת הציפורניים או שיש סיבות נוספות?

AnOracle

New member
הסיבות

בקשר לגידול החתולה אני מתכוונת להחזיק אותה עם ההורים שלי באופן זמני וכאשר בקרוב אעזוב את בית ההורים לקחת אותה איתי-אני מתכננת למצוא דירה שבעליה מוכנים שהשוכר יגדל חתול מבחינת ההורים שלי,הם פשוט אומרים לא.אין להם טיעונים וסיבות... מבחינה כלכלית אנחנו יכולים לעמוד בזה-מדובר על 3 משכורות!! אחרת לא היינו יכולים להחזיק את כל חתולי הרחוב שאנחנו מגדלים (אגב הסיבה בגינה אני רוצה שיאמצו אותם היא שאני מאמינה שמגיע להם חיים טובים יותר ואני מכירה בטעות שלי לא להדריך את ההורים לעקר אותן לפני שהגעתי לפה וראיתי אותן בהריון) העניין עם הציפורניים לא קביל מבחינתי-נתתי להורים טיעונים מושכלים והקראתי להם המון מאמרים על התניה,מתקני טיפוס וגירוד,חינוך החתול לדעת היכן יכול להיות טבעי והיכן לא... בעייתיים משהו

נראה לי שיש שתי אופציות

אחת היא להושיב אותם לשיחה ולהסביר להם כמה חשוב לך לאמץ את הגורה הזו ולתת לה בית במקום שתהיה חשופה לסיכונים בחוץ וכן לעודד אותם להביע את ההתנגדות והחששות שלהם כדי להבין ממה זה נובע. להקשיב בלי להתרגז ולשפוט גם אם הסיבות נשמעות לך ממש מטופשות. האופציה היא שנייה היא להשלים עם כך שכרגע את עדיין לא עצמאית אלא עדיין חיה בבית של ההורים ובסופו של דבר זה הבית שלהם וזכותם לא לרצות לגדל חיות נוספות ולהגיד לא וזהו. אם במילא מדובר במצב זמני ואת עוזבת בקרוב אז תוכלי לאמץ בקרוב גם ככה.

AnOracle

New member
צודקת

אנסה לשוחח איתם שוב על הנושא בצורה מושכלת חשוב לי לאמץ את הגורה עכשיו,כאשר היא צעירה מאוד ועוד ניתן לעצב את האופי שלה ולבצע איתה התניות לגבי חידוד ציפורניים,עליה על משטחי אוכל וכדומה אנחנו מחפשים בתים מאמצים לכל האחים והבני דודים שלה (לחלק נמצאו תודה לאל) וההסכם עם ההורים שלי בינתיים הוא שאשאיר אותה איתנו בחוץ הסכימו אפילו להוציא מכספם לעיקור כאשר תגיד לגיל 5-6 חודשים
זה גיל טוב לעיקור?או שעדיף יותר? עם החתולה הביתית שלי התחלנו עם כדורים למניעת ביוץ,המשכנו עם זריקות למניעת ביוץ ורק מאוחר יותר עשינו לה עיקור (חשבנו בהתחלה להרביע אותה,לא לשפוט,הייתי בת 14-15 באותו הזמן ולא הייתה לי ידיעה כוללת על מצב החתולים בארץ) אולי כדאי להתחיל עם הגורה הזו גם בזריקה או בכדורים...ככה נוכל לבצע את העיקור שלה מאוחר יותר...

dimitrygo

Active member
מנהל
זריקות מסרטנות, לא זוכר ששמעתי על כדורים

בכל מקרה לעקר בגיל הזה כמו שציינת זה הכי טוב ובריא. קחי בחשבון שהיא יכולה להתייחם בגיל מוגדם יותר. לא כ"כ נורא אז מעקרים בזמן יחום.

adizush

New member
אפשר

לשים לה כיסוי לציפורניים. בטח יש פה אנשים שיותר מבינים בהליך, אם אני לא טועה זה נעשה בפעם הראשונה אצל וטרינר אבל זה לא כואב/כירורגי בשום דרך. אם הציפורניים הם הדבר היחיד שמפריע להם אז נראה לי שזה יספיק...

AnOracle

New member
הלוואי וזה היה הדבר היחיד

טיעונים לגבי הציפורניים נתתי המון

למעלה