היי אנשים

הדרומית

New member
היי אנשים

תגידו לי מה נסגר איתכם? כל אחד בא ומתחיל לספור את הבעיות של באר שבע. לדעתי באר שבע עיר פצצתית ביותר! אתם רוצים שנעשה ספירת מלאי? או קיי
הפורום- המועדון מקום שמיני בארץ, מקום מכובד בהחלט. מסיבות כמעט כל יום לכל הגילאים. (גילאי 16 פלוס זה בעצם 12 פלוס ופורום של 17 פלוס זה 16 פלוס, ו 18 פלוס זה בכלל 17 פלוס... אה וגם אין כניסה לערסים כבדים) מוזיקה מעולה. הדי ג´יי שהם מביאים מצויינים, החבר´ה פה סבבה.
הנוסטלגיה- הטוסט&רוק- מין "פאב" כזה שהם מתעקשים להמשיך ולקרוא לו "פאב"... תהרגו אותי אין לי מושג מה יש לחפש שם. אבל פעם הייתי אוהבת את המקום, בתקופת האבן- "תקופת הפסיכודאלי הישן" בבעלותו של ניבי זגורי ובסלקציה של תומר ויוסי.
הפסיכודאלי המשופץ- לא יודעת לכמה מכם יצא לבקר שם, אבל עשו את המקום למקום יפייפה. מסיבות קצף, מסיבות קיץ, מסיבות מים, מסיבת שחורים, וכל מיני רעיונות מקוריים למינהם (האמת שהם כבר לא כ"כ מקוריים אבל ניתן להם את הקרדיט). עם זולות, נרגילות, סנוקר... שווה!
ה"ברקה"- גם כן מקום נחמד, המסיבות בעיקר מסיבות פרטיות. אין לי הרבה מה לומר על המקום כי לא יצא לי לבקר שם הרבה.
פאנצ´ליין- כן כן, כבר שכחתם את ימי הפאנצ´ליין הדחוסים. את מסיבות הקריוקי והמסיבות הסגורות, המסיבות הפתוחות, אבל זה עדיין קיים!
דה לוקו- האמת אלה מסיבות פחות או יותר דפוקות. שלושה ילדים רוקדים במסיבות אפטר בבריכה עם אבטיחים אלכוהולים וכ´ו...
ה ש ו ק- לבל נשכח את ימי חמישי, השוק הבדואי. תתפלאו, אבל אני מכירה הרבה תל אביבים שאוהבים את באר שבע בגלל יום השוק. יום חמישי. המחירים זולים (קצת פלאחות פה ושם) ואפשר גם להתמכח עם המוכרים על המחירים.
בתי הקפה- לערבים סולידים ושקטים כל בתי הקפה והמסעדות למינהן. אמאדאוס שזה מקום יפייפה, אפרורפו, אלכסדר, קפולסקי, קרואסונט (איכסא של מקום לטעמי) וכ´ו...
הסיטי- פעם הוא עוד היה איכשהו נורמלי כשאביב קופל ולירז עזרו רבות בניהול המקום. אחריי מריבה די מגעילה עם בעל המקום, וולדמיר, הם עזבו.. ויחד עם אביב ולירז עזבו עוד הרבה יחצנים... התחלפו האנשים. איכות המוזיקה ירדה. אבל בכ"ז הסיטי היה פעם משהו לא?
"הקיו"- האמת שמעולם לא הייתי בקיו, אבל שמעתי עליו ביקורות טובות.
הזיגי- מועדון הסנוקר המפורסם שעשרות בני נוער בימי שבת בעיקר נוהרים לשם.
האיזי- זה לא הפאב שלנו. זה פאב של העומריסטים, אבל מקום יפה, אין מה לומר.
הקווין- גם שם לא יצא לי לבקר מעולם. אולי פעם אחת כשקניתי שם סיגריות. אה... זהו נראה לי. סקירה קטנה על באר שבע, רק כדי שתיראו שבאר שבע אמנם קטנה עם סטיגמות מגעילות אבל יש מה לעשות אם רוצים. ויש פה אחלה חבר´ה ואחוות באר7עים כזאת. לא יודעת מה איתכם, אבל כשאני מסתובבת בתל אביב אני מרגישה שאני לא בבית! שמשהו בתל אביב שונה. מנוכר. שלכם באהבה, הבאר7עית הניצחית. אני.

בסך הכל את צודקת.

ואביב קופל? אני מכירה את בת דודה שלו (ואני לא מבאר שבע) אגב אני כבר אדאג לרצוח את טל. תודה על המידע.

yellow cheese

New member
באר שבע רולזזזזזז../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo3.gif

אין כמו באר שבע... אחלה עיר יש לנו.. חוץ מהריחוק לכל מקום-אחלה של עיר
באמת
כל הכבוד למיכלי שהביאה את היתרונות של עירנו היפה

ריחוק? אני לא יודעת

שעה ועשרים לתל-אביב, שעה ורבע לירושלים. לא הייתי קוראת לזה ריחוק.

למעלה